HerNews.gr
Ζώδια

Τα πιο δύσκολα ζώδια για σχέση

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε να είναι σε σχέση, ανοίγονται πιο εύκολα και απολαμβάνουν την μονογαμία. Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που δεν αλλάζουν με τίποτα την ανεξαρτησία που τους δίνει η ελευθερία ή εμπιστεύονται πιο δύσκολα. Με βάση λοιπόν την αστρολογία, υπάρχουν κάποια τα πιο δύσκολα ζώδια για σχέση που λατρεύουν να είναι ελεύθερα!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες θέλουν πάντα να κάνουν καλή πρώτη εντύπωση και είναι πολύ κοινωνικοί. Όμως τους είναι δύσκολο να μείνουν πιστοί σε μια σχέση που μπορεί να κρατήσει χρόνια. Θα λέγαμε ότι έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και θέλουν να γίνεται πάντα το δικό τους. Δύσκολα παραδέχονται ότι έχουν κάνει λάθος κάπου και αποποιούνται σχεδόν πάντα κάθε ευθύνη. Τους χαρακτηρίζει η ανυπομονησία και ψάχνουν για την γρήγορη λύση, γιατί δεν μπορούν με τίποτα να περιμένουν.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια για μια σχέση. Αισθάνονται πολύ εύκολα την πίεση της δέσμευσης και δεν θέλουν να δίνουν αναφορά σε κανέναν για το τι κάνουν. Στην αρχή μιας σχέσης είναι τέλειοι και ανεβάζουν πολύ τον σύντροφό τους ψυχολογικά. Σύντομα όμως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, αφού απεχθάνονται την ρουτίνα. Δίδυμος και σταθερή σχέση αποτελούν μια πρόκληση.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι προκλητικοί σε μια σχέση επειδή δυσκολεύονται να συμπονέσουν τα συναισθήματα των άλλων. Κι όμως, απαιτούν ευαισθησία στα συναισθήματά τους. Εάν ο σύντροφός τους θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του και ο Υδροχόος δεν είναι ανοιχτός σε αυτό, ο σύντροφός του μπορεί να αισθάνεται ότι είναι αόρατος. Δεν είναι ότι οι Υδροχόοι δεν νοιάζονται, είναι ότι η έκφραση των συναισθημάτων δεν είναι πάντα προτεραιότητα τους. Απλώς δεν ξέρουν τι να κάνουν και αντί να προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη, αποστασιοποιούνται.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς αν νιώσουν ότι είναι παγιδευμένοι, παίζουν αμέσως τον ρόλο του θύματος σε μια σχέση. Επίσης μπορούν πολύ εύκολα αν είναι σε κακό mood, να νευριάσουν και να ξεσπάσουν στον σύντροφό τους. Αν είναι στενοχωρημένοι όλα τα βλέπουν μαύρα, Δεν θα προσπαθήσουν πολύ για να βελτιώσουν τα πράγματα στη σχέση. Και βέβαια αν τους πληγώσουν έχουν εξαφανιστεί πολύ γρήγορα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Her News

Καρκίνος: Τα τυχερά χρώματα του ζωδίου

Her News

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

HerNewskl