HerNews.gr
Beauty

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

Το micro-french manicure είναι μια από τις πιο κομψές τάσεις για το 2023 και η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε παρά να το υιοθετήσει.

Αυτή η εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ προσφέρει έναν εκλεπτυσμένο και διακριτικό χαρακτήρα, που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας.

Βίκυ Καγιά

Στο micro-french manicure, η βάση των νυχιών παραμένει φυσική και φινετσάτη, ενώ η γραμμή του γαλλικού γίνεται πολύ λεπτή. Όσο πιο sublte και λεπτή είναι η γραμμή, τόσο πιο κομψό είναι το αποτέλεσμα. Η Βίκυ Καγιά επιλέγει φυσικές αποχρώσεις για τη βάση των νυχιών, ενώ η γραμμή γίνεται με έναν απαλό ανοιχτόχρωμο τόνο, δίνοντας έναν διακριτικό και κομψό χαρακτήρα στα νύχια.

Το micro-french manicure είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, αφού προσθέτει μια διακριτική πινελιά κομψότητας στην εμφάνισή σας. Αυτή η τάση ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του clean make up, προσφέροντας ένα φυσικό και φρέσκο αποτέλεσμα. Είναι ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν ένα διακριτικoκαι κομψό μανικιούρ που να μην κλέβει την παράσταση από το υπόλοιπο στιλιστικό σας σύνολο.

Μπορείτε να επιλέξετε φυσικές αποχρώσεις όπως το απαλό ροζ, το ανοιχτό μπεζ ή το γαλάζιο, καθώς και ανοιχτόχρωμα παστέλ χρώματα που δημιουργούν έναν αέρινο και ανάλαφρο χαρακτήρα.

Για να επιτύχετε το micro-french manicure, ξεκινήστε με καθαρά και περιποιημένα νύχια. Απαλλαγείτε από τυχόν υπολείμματα βερνικιού και διορθώστε το σχήμα των νυχιών σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση απόχρωσης βερνικιού στην βάση των νυχιών και αφήστε το να στεγνώσει πλήρως. Στη συνέχεια, με τη χρήση ενός λεπτού πινέλου, δημιουργήστε μια λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών σας, ακολουθώντας το φυσικό τους σχήμα.

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

Επιλέξτε έναν αντίθετο απαλό τόνο από τη βάση για να δημιουργήσετε τη γραμμή και εφαρμόστε τον με προσοχή και ακρίβεια.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά: Η άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση που έκανε στις Kάννες με must have Beachwear φόρεμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πόσιμο νερό ενυδατώνει πραγματικά το δέρμα σας;

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που έχουμε δει

HerNewskl

Lily James: Aυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανε στο μακιγιάζ!

HerNewskl