HerNews.gr
Διεθνή

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η στιγμή που αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι το παιδί της οικονόμου τους είναι δικό του

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σκέφτεται τη στιγμή που αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι είχε κρυφή σχέση.

Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix , ο Άρνολντ , ο 75χρονος ηθοποιός μιλά για την καριέρα του στο Χόλιγουντ, τη θητεία του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, καθώς και τα προσωπικά του σκάνδαλα.

Κάποια στιγμή, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θυμήθηκε ότι παραδέχτηκε στη σύζυγό του Maria Shriver και στα παιδιά τους ότι είχε σχέση με την οικονόμο τους Mildred Baena και έκανε έναν γιο, τον Joseph Baena, τώρα 25 ετών, μαζί της.

«Η Μαρία κι εγώ πηγαίναμε σε συμβουλευτική μια φορά την εβδομάδα», θυμήθηκε στη σειρά ντοκιμαντέρ, «και σε μια από τις συνεδρίες ο σύμβουλος είπε: «Νομίζω ότι σήμερα η Μαρία θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένη για κάτι. Θέλει να μάθει αν εσύ είναι ο πατέρας του Ιωσήφ». Και νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε και μετά είπα την αλήθεια».

«Ναι, Μαρία, ο Ιωσήφ είναι γιος μου», θυμήθηκε να της είπε. “Την συνέθλιψα εξαιτίας αυτού. Είχα μια σχέση το ’96. Στην αρχή πραγματικά δεν ήξερα. Απλώς άρχισα να νιώθω όσο μεγάλωνε τόσο περισσότερο γινόταν για μένα και μετά ήταν πραγματικά θέμα “Πώς το κρατάς αυτό κρυφό”; “Πώς το κρατάς μυστικό;”

Ο Σβαρτσενέγκερ είπε ότι αισθάνεται διστακτικός να μιλάει για αυτό γιατί κάθε φορά που το κάνει ανοίγει ξανά τις πληγές.
“Νομίζω ότι προκάλεσα αρκετό πόνο στην οικογένειά μου λόγω του φαινομένου μου. Όλοι έπρεπε να υποφέρουν. Η Μαρία έπρεπε να υποφέρει. Τα παιδιά έπρεπε να υποφέρουν. Τζόζεφ. Η μητέρα του. Όλοι”, είπε στο Netflix. 

 “Οι άνθρωποι θα θυμούνται τις επιτυχίες μου και θα θυμούνται επίσης τις αποτυχίες μου. Αυτή είναι μια μεγάλη αποτυχία. Είχα αποτυχίες στο παρελθόν στην καριέρα μου, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε διάσταση αποτυχίας”, εκμυστηρεύτηκε ο Σβαρτσενέγκερ.

“Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον Τζόζεφ να νιώσει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος σε αυτόν τον κόσμο – γιατί είναι πολύ ευπρόσδεκτος σε αυτόν τον κόσμο”, είπε. «Τον αγαπώ και έχει αποδειχτεί ένας εξαιρετικός νεαρός άνδρας» ακούγεται να λέει.

Νεότερα Άρθρα

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Sia: Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

HerNews ka

Η Νέα Ζηλανδία υποδέχθηκε θεαματικά το 2023 – Video

Her News