HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Barbie: Η νέα ταινία προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη ροζ χρώματος

Η Barbie χρειαζόταν τόσο μεγάλες ποσότητες από ροζ χρώμα που προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη εφοδιασμού για μια ολόκληρη εταιρεία.

Την περασμένη εβδομάδα, η σκηνοθέτις Γκρέτα Γκέργουιγκ και η σχεδιάστρια παραγωγής της ταινίας Σάρα Γκρίνγουντ κάθισαν για να μιλήσουν για την κατασκευή της Barbieland.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η  Γκρίνγουντ είπε στο Architectural Digest ότι η ταινία προκάλεσε διεθνή έλλειψη ροζ χρώματος.

«Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ χρώμα», είπε.

Η Lauren Proud, η οποία είναι αντιπρόεδρος του παγκόσμιου μάρκετινγκ σε μια εταιρεία χρωμάτων που χρησιμοποιούσε η ταινία, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της Greenwood, λέγοντας στους Los Angeles Times ότι η ταινία «χρησιμοποίησε τόση μπογιά όση είχαμε εμείς».

Η Proud επιβεβαίωσε πως η ταινία «χρησιμοποίησε όσο χρώμα είχαμε» αλλά εξήγησε πως η παραγωγή της ταινίας έτυχε να συμπέσει με εκτενέστερα προβλήματα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και με ακραία καιρικά φαινόμενα στο Τέξας στις αρχές του 2021, τα οποία επηρέασαν ζωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του χρώματος.

«Υπήρξε αυτή η έλλειψη και στη συνέχεια, τους δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Όντως μας πήραν όλο το ροζ χρώμα»,

Μιλώντας για το χρώμα του σετ, ο Gerwig είπε: «Ήθελα τα ροζ να είναι πολύ φωτεινά και όλα να είναι σχεδόν υπερβολικά.

Πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να «ξεχάσει αυτό που με έκανε να αγαπήσω την Barbie όταν ήμουν μικρό κορίτσι».

Το πραγματικό ονειρικό σπίτι της ταινίας κατασκευάστηκε στο Warner Bros Studios του Λονδίνου.

Το φούξια ροζ φανταστικό σπίτι διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπες με τα ρούχα της Barbie στην οθόνη, μια φωτεινή ροζ τσουλήθρα σε μια πισίνα γεμάτη με πλωτήρες και ένα υπνοδωμάτιο με ένα ροζ κρεβάτι σε σχήμα καρδιάς με ροζ μαξιλάρια και ένα κεφαλάρι από αχιβάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Her News

«Μητέρα Γη Συγνώμη»: Μεγάλη συναυλία για το περιβάλλον στο Ηρώδειο

HerNews ka

Αφιερωματική Συναυλία «Σμυρνέϊκο Μινόρε» με την Γλυκερία και τον Παντελή Θαλασσινό στο Βεάκειο Θέατρο

Her News