HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γλυκές Μανόλιες: Επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Netflix

Οι Γλυκές Μανόλιες του Netflix είναι μια ρομαντική, δραματική σειρά που ακολουθεί την προσωπική ζωή τριών γυναικών από τη Νότια Καρολίνα. Η σειρά ακολουθεί τη Maddie, την Helen και τη Dana Sue στις ζωές τους, που είναι γεμάτες με σκαμπανεβάσματα.

Τα ερωτικά τους χαρακτηρίζονται από πολυπλοκότητα. Αλλά, δεν έχει να κάνει μόνο με το δράμα. Κυρίως έχει να κάνει με το πώς αυτές οι γυναίκες μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο τους και να βρίσκουν την αγάπη παρ’ όλα αυτά.

Αν θέλεις να δεις μια σειρά που μιλάει για τις γυναικείες φιλίες, την οικογενειακή δύναμη και την ομορφιά της ζωής στη μικρή πόλη. τότε οι Γλυκές Μανόλιες, είναι αυτό που ψάχνεις!

Δίνει έμφαση στην φιλία

Η σειρά δίνει έμφαση στην φιλία και τη σημασία των σχέσεων με άλλες γυναίκες. Ενώ οι πρωταγωνίστριες μπορεί να έχουν συγκρούσεις ή διαφωνίες, πάντα επιστρέφουν η μία στην άλλη, επειδή αγαπιούνται πραγματικά.

Διαθέτει δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες

Οι κύριοι γυναικείοι χαρακτήρες της σειράς Γλυκές Μανόλιες είναι ισχυρές γυναίκες που δεν φοβούνται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ή τους άλλους όταν είναι απαραίτητο. Αυτά τα χαρακτηριστικά τις έκαναν πιο αξιαγάπητες και συμπαθητικές στους θεατές.

Έρωτας και ρομαντισμός

Οι Γλυκές Μανόλιες δείχνουν με έναν μοναδικό τρόπο την αγάπη και τον ρομαντισμό που μπορεί κανείς να βρει στη ζωή του. Αυτές οι γυναίκες δεν φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους στους άντρες που αγαπάνε. Εφόσον έχουν καλή καρδιά και θέλουν να είναι δίπλα τους όταν χρειάζεται, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

 

Η σειρά έχει ήδη ολοκληρώσει τις δύο πρώτες σεζόν και επιστρέφει στο Netflix, με την 3η σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γυρίσματα της τύχης: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Her News

Maestro: Πρεμιέρα στο Netflix για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Her News

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η Barbie και ο Ken συλαμβάνονται στο νεο trailer της ταινίας

HerNews ka