HerNews.gr
Σχέσεις

Relationship status: Εσύ τι είδους σχέση έχεις;

Οι σχέσεις σήμερα έχουν αλλάξει πολύ και δύσκολα μπορεί να πει κάποια γυναίκα ότι έχει βρει τον έναν. Επίσης υπάρχουν διαφορετικές προτεραιότητες σε μια σχέση. Δίνεται προτεραιότητα στην καριέρα και έρχεται σε δεύτερη μοίρα η προσωπική ζωή. Ίσως κι εσφαλμένα να υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, δουλειά, έρωτα και οικογένεια…

Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, που βγαίνεις με κάποιον, αλλά δεν έχετε πει επισήμως τι είναι αυτό που έχετε ή δεν έχετε.
Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις λίγο την κατάσταση.

Παρακάτω έχουμε μια λίστα με τις πιο famous “ταμπέλες” που συναντάμε πλέον στον κόσμο των ερωτικών σχέσεων. Συνέχισε να διαβάζεις, για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ!

Friends with benefits

Οι γνωστοί “φίλοι με προνόμια” είναι ένα είδος σχέσης που καλά κρατάει τα τελευταία χρόνια. Συμβαίνει σε περιπτώσεις που δύο άνθρωποι ενώ έχουν ερωτική χημεία, δεν θέλουν να μπλέξουν σε μια σοβαρή σχέση μεταξύ τους.

Οπότε αποφασίζουν απλά να περνάνε καλά, κάνοντας σεξ, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση, είναι απαραίτητο να θέσεις κάποιους κανόνες και όρια.

Θα πρέπει να συμφωνήσετε και οι δύο, ότι συναντιέστε μόνο για σεξ, χωρίς να υπάρχει ζήλια για οτιδήποτε άλλο κάνει ο καθένας στην ζωή του.

Η φάση των ραντεβού

Τα ραντεβού είναι ένας πολύ γενικός όρος και σίγουρα παίζει ρόλο πόσο καιρό συναντιέστε και βλέπετε ο ένας τον άλλον. Επίσης πρέπει να σκεφτείς αν υπάρχει προοπτική όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι που θέλεις ή απλά είναι σαν να κάνετε περισσότερο παρέα.

Μονογαμική σχέση

Αυτό είναι σχεδόν πάντα ξεκάθαρο, αν και υπάρχουν περιπτώσεις, ειδικά σε ηλικίες γύρω στα 25 και πάνω, που απλώς είναι αυτονόητο. Σε περίπτωση λοιπόν που βγαίνεις με κάποιον για πολλούς μήνες, μένετε μαζί αρκετές ημέρες και συμπεριφέρεστε ως ζευγάρι, χρειάζεσαι πραγματικά την “ταμπέλα” σχέση;

It’s complicated

Το να είσαι με κάποιον και ταυτόχρονα να μην είσαι είναι ο ορισμός του “είναι περίπλοκο”. Σίγουρα έχετε μαζί κάτι, υπάρχει μια χημεία, αλλά όχι η ασφάλεια και η σταθερότητα που σου προσφέρει μια μονογαμική και υγιής σχέση.

Διάλειμμα στη σχέση

Από τις πιο άβολες και δύσκολες καταστάσεις για δύο ανθρώπους. Κατ’ εμέ μένεις με κάποιον ή αν δεν σου κάνει για κάποιον λόγο και δεν είσαι ευτυχισμένη, απλά χωρίζεις και φεύγεις. Το να συντηρείς κάτι για να δεις πώς θα εξελιχθεί είναι σίγουρα ψυχοφθόρο. Καλό είναι να ξεκαθαρίζεις τέτοιες καταστάσεις, γιατί κατά βάθος, πάντα ξέρεις την κατάληξη από την αρχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα δείχνει τη συμπεριφορά που οδηγεί στην απιστία!

HerNewskl

Σχέσεις: Ο σύντροφός σας θέλει να σας χωρίσει και αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από μια σχέση

HerNews ka