HerNews.gr
DECORNEWS

Τα αντικείμενα που δεν πρέπει να υπάρχουν στην κουζίνα σας

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, και ως εκ τούτου, είναι φυσικό να προσελκύει πολλά πράγματα . Από συσκευές κουζίνας και gadget μέχρι σερβίτσια, είδη τροφοδοσίας, τρόφιμα, ακόμα και προσωπικά αντικείμενα, είναι εύκολο να κατακλύσετε τον χώρο και να τον γεμίσετε με πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πολύτιμη ακίνητη περιουσία της κουζίνας σας, θα σας μιλήσουμε για τα κοινά αντικείμενα πρέπει να κρατάτε έξω από εκεί και γιατί. Αυτά είναι τα αντικείμενα που δεν πρέπει να κρατάτε στην κουζίνα σας , σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πάρα πολύ ντεκόρ

Η κουζίνα είναι ένας χώρος για την προετοιμασία φαγητού και θα πρέπει πρώτα να σχεδιαστεί με λειτουργικότητα. Αν και είναι διασκεδαστικό να εισάγετε κάποια προσωπικότητα στο χώρο σας με διακοσμητικά αντικείμενα, χρησιμοποιήστε τα με φειδώ στην κουζίνα όπου θα πιάσουν πολύτιμο χώρο στους πάγκους και τις επιφάνειές σας. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε κρεμάστρες τοίχου, έργα τέχνης, ένα διασκεδαστικό χρώμα τοίχου ή ταπετσαρία για να προσθέσετε λίγη αίσθηση στον χώρο της κουζίνας σας χωρίς να γεμίζετε τους πάγκους σας με περιττά πράγματα.

Είδη καθαριότητας

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα είδη καθαρισμού πρέπει οπωσδήποτε να μένουν έξω από την κουζίνα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα διαλύματα καθαρισμού περιέχουν επιβλαβείς ή επικίνδυνες χημικές ουσίες που πρέπει να φυλάσσονται μακριά από περιοχές όπου προετοιμάζετε και τρώτε το φαγητό σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχετε παιδιά στο σπίτι που θα μπορούσαν να τα πιάσουν κατά λάθος όταν βρίσκονται στην κουζίνα. Αντίθετα, αποθηκεύστε τα είδη καθαρισμού σας σε ασφαλές μέρος έξω από την κουζίνα, όπως μια ντουλάπα αποθήκευσης ή στο πλυσταριό σας.

Κρυσταλικά αντικείμενα

Όχι μόνο τα λεπτά κρύσταλλα και η πορσελάνη καταλαμβάνουν περιττό χώρο στην κουζίνα, αλλά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να καταστραφούν ή να λερωθούν στην καθημερινή φασαρία μιας πολυάσχολης κουζίνας. Αντίθετα, φυλάξτε αυτά τα ευαίσθητα κομμάτια σε ένα ντουλάπι αποθήκευσης ή στην αποθήκη όπου μπορούν να εμφανιστούν σωστά.

Βιβλία μαγειρικής που δεν χρησιμοποιείτε

Εάν προμηθεύεστε τις περισσότερες από τις συνταγές σας στο Διαδίκτυο, αλλά εξακολουθείτε να βρίσκεστε με ένα σωρό βιβλία μαγειρικής στην κουζίνα σας που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ, δεν είστε μόνοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν συνταγές στο Διαδίκτυο, επομένως τα βιβλία μαγειρικής γίνονται απλώς ένα μέρος για να φιλοξενήσουν σκόνη και ζωύφια. Σκεφτείτε να δωρίσετε αυτά τα αχρησιμοποίητα βιβλία μαγειρικής ή να τα κρατήσετε σε ένα ράφι έξω από την κουζίνα, εάν έχουν συναισθηματική αξία. 

Μη χρησιμοποιημένες συσκευές

Υπάρχει μια συσκευή για όλα αυτές τις μέρες, από καφετιέρες μέχρι επεξεργαστές τροφίμων, φριτέζες, φούρνους μικροκυμάτων, τοστιέρες και μπλέντερ, η λίστα δεν τελειώνει ποτέ. Για να μην γεμίσει ο χώρος σας με συσκευές κουζίνας και gadget , κρατήστε μόνο τα πράγματα που χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση στην κουζίνα σας. Αντικείμενα που χρησιμοποιούνται λιγότερο τακτικά μπορούν να αποθηκευτούν σε ντουλάπι όπου μπορούν να βγουν και να χρησιμοποιηθούν όταν χρειαστεί. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να ανοίξετε ένα καπάκι από βάζο που δεν ανοίγει: Συμβουλές και τεχνικές

HerNews ka

Πως να απαλλάξετε το στρώμα σας από τα ακάρεα σκόνης

HerNews ka

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα νέο κλιματιστικό

Her News