HerNews.gr
Ελλάδα

«Φυλακισμένο» στον γάμο τους κρατάει η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Μάνο Δασκαλάκη – Πέτυχε πεντάμηνη αναβολή στη συζήτηση του διαζυγίου

Αποφασισμένη να βάλει εμπόδια στα σχέδια του Μάνου Δασκαλάκη για μια νέα ζωή στην Αθήνα φαίνεται πως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η προφυλακισμένη εδώ και δεκαπέντε μήνες η κατηγορούμενη εξακολουθεί να κρατά «φυλακισμένο» στο γάμο τους τον 31χρονο πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού πέτυχε την αναβολή της εκδίκασης του διαζυγίου που είχε ζητήσει ο εν διαστάσει σήμερα σύζυγός της για τουλάχιστον πέντε μήνες.

Την αίτηση είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ πληροφορίες τον ήθελαν να προχωρά σύντομα σε επισημοποίηση της σχέσης του με τη νέα σύντροφό του.

Η συζήτηση της αίτησης είχε προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, όπου ο ίδιος εμφανίστηκε από νωρίς το πρωί, χωρίς πιθανότατα να γνωρίζει όσα θα ακολουθούσαν.

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Δημήτρης Καράμπελας, «Υπεβλήθη από την πλευρά της μητέρας από την Πάτρα αίτημα αναβολής εκδίκασης, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο και ορίστηκε νέα ημερομηνία, 20 Οκτωβρίου 2023.

Ο μόνος που έχει ασκήσει αγωγή διαζυγίου, αιτούμενος τη λύση του γάμου λόγω ισχυρού κλονισμού και δη λόγω των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί στην κατηγορούμενη είναι ο κ. Δασκαλάκης».

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιασμός ανηλίκου: Θύμα σκευωρίας δηλώνει ο «ξανθός μάγος»-Τι λέει για την ανιψιά του

HerNews ka

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι προετοιμασίες για την κηδεία, το πρωτόκολλο και οι επίσημοι προσκεκλημένοι

Her News

Θεσσαλονίκη: Διαφήμισαν σε βίντεο του Οργανισμού Τουρισμού ως σήμα κατατεθέν της πόλης την λέξη «μ@@ας»

HerNews ka