HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λίτσα Γιαγκούση: «Δεν χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας γιατί δεν υπήρξε μια περίοδος που να το θέλω πάρα πολύ»

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την ζωή της σήμερα.

Η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε για τη ζωή της στα Βίλια Αττικής με τον σύζυγό της, Μανώλη που ζουν τα τελευταία χρόνια, για την αποχή της από τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις και για την απόφαση της να μην κάνει παιδιά.

Αναφορικά με την τρέχουσα περίοδο της ζωής της σχολίασε: «Φλέρταρα με την ιδέα να μείνω στα Βίλια πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχει άλλη ποιότητα ζωής η εξοχή».

Στην συνέχεια της συνέντευξής της μίλησε για τον σύζυγό της: «Ο Μανώλης ήταν πριν από μένα στο χώρο και τον γνώρισα στη δουλειά του σαν πελάτισσα. Την πρώτη φορά που τραγούδησα με συνόδευε στο μπουζούκι ο Μανώλης. Με ενδιαφέρει η γνώμη του Μανώλη και είναι ο πρώτος που θα πάρω τη γνώμη του».

«Δεν χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας γιατί δεν υπήρξε μια περίοδος που να το θέλω πάρα πολύ», παραδέχθηκε με ειλικρίνεια και πρόσθεσε ότι το μυστικό για να κρατήσει μια σχέση είναι η αγάπη.

Σχετικά με την σύγχρονη μορφή τόσο της μουσικής όσο και της δισκογραφίας ανέφερε: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα στη δισκογραφία, κάνω πιο χαλαρά πράγματα».

Για την προσωπικής καριέρα σημείωσε: «Είμαι χορτασμένος άνθρωπος, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Θα ήθελα η καριέρα μου να πάει καλυτέρα αλλά το σημαντικό είναι να νιώθω καλά και να μην ντρέπομαι για πράγματα που θα πράξω».

«Δεν έχω πανικό με την εικόνα μου , είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου», υπογράμμισε.

Ερωτηθείσα πώς θυμάται την εποχή του ’90 απάντησε ότι τη θυμάται με γλύκα και νιώθει τυχερή.

 

«Κάθε βδομάδα πήγαινα στην Ελένη στον Πρωινό Καφέ και ένας συνάδελφος μου έλεγε να πάρω ένα κρεβατάκι και να μένω εκεί».

Για την μουσική του σήμερα σχολίασε: «Οικονομικά μάλλον καλά τα πήγα αλλά δεν έχω την άνεση να σταματήσω τη δουλειά και να κάθομαι. Δεν με εκφράζει η μουσική του σήμερα. Την τραπ μουσική δεν την παρακολουθώ και δεν μπορώ να την καταλάβω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες και τραύματα»

Her News

Breakfast@Star: Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Star

Her News b

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα: “Προμηνύεται ένας δύσκολος χειμώνας, με πολλά ζητήματα να μας απασχολούν”

HerNewskl