HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Καταθέτει κατά των ομάδων της εφημερίδας Mirror στο δικαστήριο του Λονδίνου

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο δικαστήριο για να καταθέσει στην υπόθεσή του κατά της εφημερίδας Mirror Group, σύμφωνα με το People.

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρι έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βασιλικού Δικαστηρίου στο Λονδίνο για να δώσει στοιχεία που υποστηρίζουν την υπόθεσή του κατά της εφημερίδας Mirror Group (MGN). 

Ο πρίγκιπας Χάρι  υπέβαλε μήνυση το 2019, ισχυριζόμενος ότι τα φωνητικά μηνύματα του τηλεφώνου του παραβιάστηκαν χρησιμοποιώντας παράνομη συλλογή πληροφοριών. Η MGN είναι ο εκδότης των Daily Mirror, Sunday Mirror, Daily Express και άλλων.

Ο Χάρι αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα , αλλά δεν εμφανίστηκε. Ο δικηγόρος του Ντέιβιντ Σέρμπορν είπε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν ήταν διαθέσιμος για να καταθέσει αφού ταξίδεψε από το Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής. 

Η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα έγινε 2 ετών στις 4 Ιουνίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει ιστορία καθώς παίρνει θέση για να καταθέσει εναντίον της ομάδας εφημερίδων. Σύμφωνα με το Reuters , ο πρίγκιπας Χάρι είναι το πρώτο υψηλόβαθμο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που καταθέτει στο δικαστήριο εδώ και 130 χρόνια.

 Ο τελευταίος βασιλιάς που κατέθεσε ήταν ο βασιλιάς Εδουάρδος Ζ’, ο οποίος κατέθεσε πριν γίνει βασιλιάς ως μάρτυρας σε μια υπόθεση διαζυγίου το 1870 και σε μια δίκη συκοφαντίας για ένα παιχνίδι τράπουλας το 1890.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέος ισχυρός σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία

HerNews ka

Άνοιξε ξανά ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στη Νέα Υόρκη – Είχε καταστραφεί την 11η Σεπτεμβρίου

Her News

Η Crystal Henfer δικάζει τον Playboy: «Ήταν κακός στο κρεβάτι»

HerNews ka