HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το παλάτι “αγνοεί” επιδεικτικά τα γενέθλια της μικρότερης κόρης τους Λίλιμπετ

Η βασιλική οικογένεια σνόμπαρε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για άλλη μια φορά αγνοώντας δημόσια τα 2α γενέθλια της κόρης τους, πριγκίπισσας Λίλιμπετ, την Κυριακή.

Σε αντίθεση με πέρυσι, τα επίσημα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας δεν έκαναν ανάρτηση για τα γενέθλια της Λίλιμπετ την που ήταν την περασμένη Κυριακή.

Και μια βασιλική πηγή ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα δεν θα κοινοποιούσαν επίσημες ευχές γενεθλίων για τη μικρή Λίλιμπετ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή «δεν σηματοδοτούν τα γενέθλια των μη εργαζομένων μελών».

«Φυσικά, εύχονται στη Λίλιμπετ χρόνια πολλά, αλλά τίποτα δεν θα δημοσιευτεί σε κανένα προφίλ», είπε η πηγή στο OK! Magazine UK σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Η απόφαση του Καρόλου να μην αναγνωρίσει τα γενέθλια της Λίλιμπετ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο η αείμνηστη μητέρα του, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, χειρίστηκε την κατάσταση πέρυσι.

Η βασίλισσα ευχήθηκε στη μικρή για τα 1α γενέθλια της το 2022, λίγους μήνες πριν πεθάνει τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών.

“ Εύχομαι στη Lilibet Χρόνια Πολλά!” μοιράστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media εκείνη την εποχή η βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολούθησαν το παράδειγμά τους με τη Λίλιμπετ να λαμβάνει δημόσιες ευχές γενεθλίων από τον Κάρολο, καθώς και από τον αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον.

Αλλά φέτος, ούτε ένας εργαζόμενος βασιλιάς δεν ευχήθηκε στην Λίλιμπετ.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα της κόρης τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα συντρίμμια του Τιτανικού όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί (Εικόνες)

HerNews ka

Σεισμός Τουρκία: Κρέμασαν χρωματιστά μπαλόνια στα συντρίμμια για όλες τις παιδικές ψυχές που «χάθηκαν»

HerNews ka

David & Victoria Beckham: Το δείπνο τους στο Μαϊάμι που τους κόστισε πάνω από 2.000 δολάρια

HerNews ka