HerNews.gr
Rainbow

Μάρκελλος Νύκτας: «Με έδιωξαν από ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay»

O Μαρκέλλος Νύκτας βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 7/6 στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την σκληρή μεταχείριση και απαξίωση που δέχθηκε λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας.

«Εγώ μικρός όταν ήμουν στην Κωνσταντινούπολη πήγαινα στο Ζωγράφειο σχολείο, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πήγα πάλι σε ιδιωτικό σχολείο, οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι αλλά η μαμά μου επέμενε να πάω εκεί. Είχα δυσλεξία, αλλά την ανακάλυψα αργότερα γιατί εκείνα τα χρόνια δεν το γνώριζε ο κόσμος. Παρόλα αυτά έγραφα τις ωραιότερες εκθέσεις»,δήλωσε αρχικά ο Μαρκέλλος Νύκτας.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα μια δασκάλα στο γυμνάσιο η οποία ήταν μισή Ρωσίδα μισή Ελληνίδα. Τότε της πήγαινα τρομερές εκθέσεις που έγραφα μου τις διόρθωνε και με αγαπούσε πάρα πολύ. Πριν αποφοιτήσω φωνάζουν την μαμά μου στο σχολείο και της λένε ότι δεν θα με δεχτούνε, ενώ ήταν ιδιωτικό σχολείο. Δεν με δέχτηκαν γιατί ήμουν gay και με έδιωξαν.

Η μητέρα μου ήταν πολύ υποστηρικτική, δεν την ευχαριστούσε όλο αυτό, αλλά ήταν δίπλα μου. Η δασκάλα μου τότε με πήγε σε άλλο σχολείο και αποφοίτησα εκεί. Δέχτηκα απίστευτο bullying από τους καθηγητές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ricky Martin & Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

HerNews ka

Αλέξης Πατέλης για τον σύντροφό του: “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”

Her News

 Miss Nevada 2021: Στέφθηκε πρώτη φορά γυναίκα τρανς !

Her News b