HerNews.gr
Μόδα

Basket bags: Οι πιο most-wanted τσάντες του καλοκαριού

Οι basket bags έγιναν διάσημες για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και της δεκαετίας του ’70 από την ηθοποιό, τραγουδίστρια και πρώτο it girl, την Jane Birkin. Τα τελευταία χρόνια η basket bag έχει επιστρέψει και γίνεται το must αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Η δημοτικότητά τους δεν αμφισβητείται. Φαίνεται ότι αυτή είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει. Θα βρείτε τις basket bags σε διάφορα μεγέθη, από πιο μεγάλες ως μικρές σαν μινιατούρες.

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για φωτεινά και κομψά πράγματα. Και αν ψάχνετε για αξεσουάρ που μπορούν να τονίσουν το στιλ σας και να προσθέσουν μια μοναδική γοητεία στην εμφάνισή σας, τότε δώστε προσοχή στις basket bags. Αυτό το καλοκαίρι είναι οι πιο most-wanted τσάντες, γιατί συνδυάζονται άψογα με τα πάντα και τονίζουν τη φυσική ομορφιά. Εμείς στο hernews.gr θα δούμε τις καλύτερες επιλογές για αυτές τις τσάντες.

Οι τσάντες από ψάθα είναι πιο ελαφριές, αλλά τα τελευταία σχέδια που κυκλοφορούν, τις θέλουν να φτιάχνονται με υλικά που αντέχουν στη ζωή, όπως δερμάτινα χερούλια. Επιπλέον, δεν κυκλοφορούν πλέον αποκλειστικά στις αποχρώσεις του καφέ. Τώρα μπορείτε να ψωνίσετε basket bags σε χρώματα όπως μαύρο ή έντονο λευκό, floral και με διακοσμητικά στοιχεία.

Με δερμάτινα χερούλια

Οι δερμάτινες λαβές προσθέτουν κομψότητα στην τσάντα. Επίσης αν την επιλέξετε σε μεγάλο μέγεθος, όπως είναι μια tote τσάντα, θα σας βολέψει πολύ. Σίγουρα θα χωράει μέσα ό,τι θέλετε και μπορείτε να την κρατήσετε από το πρωί ως το βράδυ.

Στρογγυλή τσάντα

Αυτή η τσάντα είναι ιδανική αν λατρεύετε τον μινιμαλισμό. Το στρογγυλό σχήμα της τσάντας προσθέτει μια μοναδική γοητεία και πρωτοτυπία στην εμφάνισή σας.

Floral ή άλλο μοτίβο

Αυτή η τσάντα θα αρέσει σε όσες αγαπούν τα φωτεινά χρώματα. Το λουλουδάτο μοτίβο στην ύφανση προσθέτει μια πινελιά θηλυκότητας στην τσάντα.

Τσάντα με διακοσμητικές φούντες

Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εμφάνιση σας και να επιλέξετε μια τσάντα με φούντες. Θα φαίνεται παιχνιδιάρικη και θα συμπληρώσει τέλεια την εικόνα σας.

Boho basket bags

Αυτό το στιλ είναι ιδανικό για την παραλία. Συνδυάστε το μαγιό σας με κιμονό και μια boho τσάντα για να δημιουργήσετε ένα chic outfit.

Τα πιο ωραία μαγιό για το καλοκαίρι 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αν έπρεπε να επενδύσετε μόνο σε ένα fashion κομμάτι πριν από το 2024, θα ήταν αυτό

HerNews ka

Jacquemus x Nike: Η συνεργασία- έκπληξη που αλλάζει την έννοια του sportwear

HerNewskl

The New Grunge: Αυτή είναι η πιο τολμηρή τάση του TikTok

HerNewskl