HerNews.gr
Social News

Ετεοκλής Παύλου: Αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του & έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

Ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου και παρουσιαστής του Breakfast@Star, Ετεοκλής Παύλου, χρειάστηκε να προβεί σε αντικατάσταση του πρόσθετου μέλους που φορά στο πόδι του και αποφάσισε να δημοσιεύσει το στιγμιότυπο το πρωί της Πέμπτης 8/6 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ταυτόχρονα, μαζί με την φωτογραφία ο Ετεοκλής Παύλου έστειλε το δικό του ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση και τα όσα λέει συγκινούν.

«Για κάποιους από εμάς, ένα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλής όμορφης στιγμής, δυστυχώς είναι πολυτέλεια.

Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιάξω ένα καινούργιο πρόσθετο μέλος, το προηγούμενο έπρεπε να αντικατασταθεί.

Το πρόσθετο μέλος για εμένα, είναι η δυνατότητα του να μπορώ να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτάνει να μπορώ να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός. 

Στο τέλος της ημέρας είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κυνηγάει τα όνειρα του», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Ευχήθηκε στον εαυτό της με μια ανάρτηση!

Her News b

Θύμα κλοπής ο Χρήστος Χολίδης – Του έκλεψαν τη μηχανή

Her News

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Η αναγγελία του γάμου τους

HerNews ka