HerNews.gr
Σχέσεις

Γιατί μας αρέσουν τα κακά παιδιά;

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συναντήσει έναν κακό άντρα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και πολλές από αυτές δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη γοητεία του. Τα κακά παιδιά είναι αλαζόνες, εγωιστές, δεν τους νοιάζει τίποτα, αποφεύγουν τη συναισθηματική προσκόλληση, παραβιάζουν κανόνες, υποτιμούν τους ανθρώπους γύρω τους. Είναι απλώς κακοί. Γιατί όμως μας ελκύουν;

Τα κακά αγόρια είναι το φάρμακο για την πλήξη

Πάντα κάτι συμβαίνει γύρω τους, εμπλέκονται πάντα σε μια τεταμένη κατάσταση. Τα κακά παιδιά δεν μένουν ποτέ κάπου σταθερά για πολύ, είναι πάντα έτοιμοι για δράση. Οι γυναίκες συχνά «ερωτεύονται» αυτόν τον τύπο άντρα αν η προηγούμενη σχέση τους ήταν γεμάτη πλήξη.

Είναι το «απαγορευμένο φρούτο»

Φαίνεται ότι όσο περισσότερο ακούει μια γυναίκα συμβουλές να μείνει μακριά από έναν τέτοιο άντρα, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρεται πιθανόν να μάθει τι είναι τόσο κακό σε αυτόν και για κάποιο λόγο η επιθυμία της να έχει ένα «απαγορευμένο φρούτο» μόνο εντείνεται. Φυσικά, αργά ή γρήγορα αντιμετωπίζει τις συνέπειες.

Τα κακά παιδιά δεν ζουν με κανόνες, αλλά φτιάχνουν τους δικούς τους

Για αυτούς δεν υπάρχει καμία απαγόρευση. Παραμελούν τον κίνδυνο και η επιθυμία για συγκινήσεις γίνεται ναρκωτικό για αυτούς. Ελκύουν επικίνδυνες καταστάσεις, γιατί τους αρέσει να ζούνε στα άκρα.

Είναι ένα μεγάλο μυστήριο

Το μυστήριο προσελκύει τις γυναίκες σαν δυνατός μαγνήτης και οι κακοί το χρησιμοποιούν για να τις γοητεύσουν. Είναι μυστηριώδεις σε ό,τι τους συμβαίνει και στα συναισθήματά τους. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για άντρες που δεν τους δίνουν σαφείς απαντήσεις. Τα κακά παιδιά δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχουν μια σκοτεινή πλευρά ή ένα μυστικό που κανείς δεν ξέρει, και πολλές γυναίκες το λατρεύουν αυτό.

Όλα είναι απρόβλεπτα μαζί τους

Μπορείς λίγο πολύ να μαντέψεις τι θα έκανε ένας καλός άντρας, όπως ότι ξέρεις πώς θα σε πάει για ένα ρομαντικό δείπνο στην επέτειό σας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις όταν συναντήσεις έναν απρόβλεπτο άντρα. Ίσως θα διασκεδάσετε στο εξοχικό του ή θα χορέψετε σε ένα πάρτι. Πολλές γυναίκες αγαπούν τη συγκίνηση που προσφέρει ο κίνδυνος και την έκρηξη αδρεναλίνης που νιώθουν σε μια σχέση με έναν κακό άντρα.

Τα κακά παιδιά είναι μια πρόκληση

Όταν μια γυναίκα μπλέξει με έναν από τους κακούς, οι φίλες της το πιο πιθανό είναι να την συμβουλέψουν να μείνει μακριά του. Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που αυτή η γυναίκα θα τις αντιμετωπίσει ως μια πρόκληση. Θα θέλει να αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος. Πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει έναν άντρα και να τον οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτυγχάνει.

Το να περνάς χρόνο με έναν τέτοιο άντρα σου προσφέρει διασκέδαση και συγκινήσεις, αλλά τα πράγματα δεν γίνονται τόσο ρόδινα όταν ξεκινάς να σχεδιάζεις ένα μέλλον μαζί του. Είναι ελκυστικός μέχρι να καταλάβεις ότι οι κακές του ιδιότητες υπερτερούν κατά πολύ των καλών.

Relationship status: Εσύ τι είδους σχέση έχεις;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Διαζύγιο: Δικηγόρος αποκαλύπτει τα 5 επαγγέλματα ανδρών που οδηγούν στο χωρισμό

Her News

4 Tips για να έχετε μια υγιή σχέση

Her News

Μήπως ο κολλητός μου με βλέπει ερωτικά; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b