HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Ντύθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με… ρούχα του Justin – Φόρεσε ακόμη και το εσώρουχό του

Η Hailey Bieber έδειξε την τελευταία της εμφάνιση στο Instagram, στην οποία φοράει τα ρούχα του άντρα της από την κορυφή μέχρι τα νύχια…συμπεριλαμβανομένων και το μποξεράκι του.

Η Hailey μοιράστηκε ένα Instagram Story, συμπεριλαμβανομένης της λεζάντας “outfit από την ντουλάπα του συζύγου μου”.

Το μοντέλο φόρεσε ένα ριγέ μπλουζάκι, ένα oversized ταμπά μπουφάν και ακόμη και αυτό που φαίνεται να είναι το μποξεράκι του Justin Bieber.

Αντί για τις παντόφλες με την υπογραφή του Justin , η Hailey επέλεξε ένα ζευγάρι απλά μαύρα Vans. Και τα γυαλιά  της έμοιαζαν να είναι οι δικές της χαρακτηριστικές στενές μαύρες αποχρώσεις. 

Η Hailey έχει αλλάξει το στυλ της τελευταία και κυρίως, το συνηθισμένο μανικιούρ της. Το 26χρονο μοντέλο άλλαξε τα νύχια «glazed donut» που έκανε δημοφιλή για ένα μανικιούρ με έντονα σχέδια σε κάθε νύχι. 

Hailey Bieber

Η Hailey και ο Justin είναι παντρεμένοι από τον Σεπτέμβριο του 2018, δίνοντάς της αρκετό χρόνο για να πάει για “ψώνια” στην ντουλάπα του και να ανταλλάξει ρούχα.

Τον Μάιο, η Hailey μίλησε για την απόκτηση παιδιών με τον Justin λέγοντας στους Sunday Times : «Κλαίω κυριολεκτικά για αυτό όλη την ώρα». 

«Φτάνει να λένε πράγματα για τον άντρα μου ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να αντιμετωπίζω ανθρώπους που λένε πράγματα για ένα παιδί», αποκάλυψε η Hailey.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Η κόρη της Lourdes Leon βγαίνει στην πασαρέλα του NYFW με “διαβολικό” φόρεμα

HerNews ka

Ελληνική Μόδα: Οι Chic προτάσεις για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Her News

Χριστουγεννιάτικα Δώρα – Τι να χαρίσεις στους αγαπημένους σου τα Χριστούγεννα;

Her News