HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι, δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε μια αποκαλυπτική και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο “Cosmoradio 95,1” όπου μίλησε για το φιάσκο γύρω από το τραγούδι “Φεγγάρι”, για τις πλαστικές επεμβάσεις και τον πρώην σύζυγο της Ανδρέα Φουστάνο.

«Σφάλμα αυτό που έγινε με το Φεγγάρι, γιατί τα τραγούδια έχουν μόνο μία αποστολή και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία θέση σε τίποτα αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω σε αυτό και αυτό ήταν το χειρότερο για μένα, γιατί το θεωρώ δικό μου τραγούδι στον βαθμό που είναι δικό μου τραγούδι»,ανέφερε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Για τις πλαστικές επεμβάσεις που ακούγεται ότι της έχει κάνει ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος, η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε: «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω. Δηλαδή, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας, μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Τέλος, αναφορικά με την παράσταση που θα έκανε με την Μιμή Ντενίση η οποία δεν έγινε ποτέ, η Νατάσα Θεοδωρίδου εξηγεί: «Ήταν μια εντελώς λάθος συνεννόηση, ήταν όλα λάθος, οπότε θα πάρω εγώ όλη την ευθύνη επάνω μου και θα πω ότι κάτι δεν κατάλαβα καλά. Αλλά εγώ σπάνια κάνω λάθη».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη:

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H τραγουδίστρια Εύα Πρίσλει μιλά στο HerNews: Οι γυναίκες πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας ψηλά

Her News

Αλέξης Κούγιας: Oι γάμοι, ο καρκίνος και η νέα του σχέση

Her News

Ο δικηγόρος και πολιτικός Παύλος Χρηστίδης μιλά στο HerNews: “Το #ΜeToo απενοχοποίησε τις γυναίκες”

Her News