HerNews.gr
Μόδα

Τα must have παντελόνια της σεζόν

Τα παντελόνια και ειδικά τα πιο φαρδιά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι για διάφορους λόγους. Πρώτον, παρέχουν καλό αερισμό και ελευθερία κινήσεων, γεγονός που τα καθιστά άνετα σε ζεστό καιρό. Δεύτερον, μπορούν να προστατεύσουν τα πόδια σας από τον ήλιο. Τα φαρδιά παντελόνια προσθέτουν στιλ και κομψότητα στην εμφάνισή σας. Μάθετε εδώ για τα πιο δημοφιλή φαρδιά παντελόνια για την καλοκαιρινή σεζόν 2023.

Παντελόνι cargo

Τα μοντέρνα cargo παντελόνια είναι ιδανικά για την καλοκαιρινή σεζόν. Φορέστε τα με ελαφριά μπλουζάκια ή τοπ για μια χαλαρή και άνετη εμφάνιση. Προσθέστε ένα ζευγάρι άνετα sneakers ή σανδάλια για να ολοκληρώσετε το στιλάτο look σας. Με ένα cargo παντελόνι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα casual look. Αν είστε πιο μίνιμαλ, ένα total black look, που αποτελείται από ένα αθλητικό μπουστάκι και ένα χαμηλόμεσο cargo παντελόνι, θα είναι ιδανικό για εσάς. 

Φαρδύ τζιν

Για τις γυναίκες που επιδιώκουν τα κλασικά, τα τζιν παντελόνια είναι απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα σας. Πάντα τα τζιν δημιουργούν μια πιο κομψή και θηλυκή σιλουέτα. Τα φαρδιά τζιν τύπου boyfriend και τα mom jeans ξεχωρίζουν φέτος. Το τζιν σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Συνδυάστε ένα φαρδύ τζιν με πουκάμισα, crop tops, sneakers και μια φωτεινή τσάντα.

Παντελόνι σε έντονο χρώμα

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τα έντονα και καυτά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο ή το μωβ. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αυτά τα χρώματα φαίνονται υπέροχα σε κομψά, άνετα φαρδιά παντελόνια. Οι μωβ αποχρώσεις είναι μια hot τάση τα τελευταία χρόνια. Δώστε μια νέα, δυναμική και νεανική πινελιά στο στυλ γραφείου συνδυάζοντας ένα πορτοκαλί ψηλόμεσο παντελόνι με ένα πουκάμισο και μια κίτρινη τσάντα.

Μεταλλικό παντελόνι

Το καλοκαίρι δεν ολοκληρώνεται χωρίς συναρπαστικά πάρτι, οπότε τα outfits με φωτεινά χρώματα είναι ότι πρέπει αυτή την περίοδο. Και το μεταλλικό παντελόνι είναι ένα ρούχο που ενισχύει μια κομψή εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Τα κοσμήματα της στη νεκρώσιμη πομπή απέδωσαν φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισαβετ και στη Νταιάνα

HerNewskl

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό μπαντό μπικίνι που φόρεσε

Her News

Φλοράλ μπικίνι: Θα συνεχίσουμε να το φοράμε και φέτος ο καλοκαίρι;

HerNews ka