HerNews.gr
Μόδα

Τρικίνι μαγιό: Πώς να το φορέσεις το φετινό καλοκαίρι;

Το τρικίνι μαγιό είναι το απόλυτο beachwear της καλοκαιρινής σεζόν 2023. Αποτελείται από τρία μέρη: πάνω, κάτω και ένα πρόσθετο τμήμα που βρίσκεται μεταξύ τους. Το τρικίνι λόγω της ιδιαιτερότητας του με τα αισθησιακά κοψίματά είναι το πιο θηλυκό μαγιό για την παραλία. 

Αυτή η τάση στα μαγιό εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1970. Είναι ο τέλειος συνδυασμός ανάμεσα στο μπικίνι και το ολόσωμο μαγιό. Επίσης ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, ανάλογα με το σχέδιο. Συνδυάστε το τρικίνι με παντελόνι, σορτς ή φούστα ή φορέστε το απλά στην παραλία.

Είναι ένα πολύ μοντέρνο μαγιό και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητη στην παραλία. Ταυτόχρονα είναι όμως και πολύ άνετο. Μερικές μόνο από διάσημες που φαίνεται να υιοθετούν αυτή την τάση είναι η  Dua Lipa, η Valentina Ferragni και η Emily Ratajkowski. 

Όσες πιστεύουν όμως ότι το τρικίνι είναι ένα μαγιό που επιστρατεύεται καθαρά για να πλημμυρίσει τα feeds του Instagram και να φορεθεί μόνο για μια πόζα μπροστά στον φακό, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Απλά καλύτερα να το φορέσετε αφού έχετε μαυρίσει, ώστε να μην έχετε ένα ανομοιόμορφο μαύρισμα, εξαιτίας των κοψιμάτων που έχει. Εμείς  ρίχνουμε μια ματιά στο πώς να φορέσετε ένα τρικίνι μαγιό στις φετινές σας διακοπές.

Τρικίνι μαγιό σε πλούσια χρώματα

Το καλοκαίρι του 2023, τα φωτεινά χρώματα θα είναι δημοφιλή. Οι παστέλ αποχρώσεις θα είναι επίσης must, αλλά όσες γυναίκες αναζητούν μια πιο τολμηρή εμφάνιση, σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα μαγιό trikini με φωτεινό print ή ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων.

Τρικίνι με κοψίματα

Μία από τις βασικές τάσεις στα μαγιό trikini για το 2023 είναι τα κοψίματα και τα ασύμμετρα σχήματα. Σχέδια με διαφάνειες, κοψίματα στο πλάι ή στο μπούστο, δημιουργούν μια εντυπωσιακή και κομψή εικόνα που θα προσελκύσει την προσοχή.

Trikini με διακοσμητικά στοιχεία

Τα μαγιό trikini μπορούν να συμπληρωθούν με ογκώδεις φιόγκους, χάντρες ή βολάν. Αυτά θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη γοητεία και κομψότητα στο look σας.

Tips για να βρεις το δικό σου στυλ!

Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο stylish αθλητικό κολάν

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο must blazer της σεζόν

HerNews ka

Regals Jewelry: Γίνε η Μούσα των Χριστουγέννων με λάμψη και κομψότητα

Her News