HerNews.gr
Beauty

3 Χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023

Το καλοκαίρι του 2023 επαναπροσδιορίζει όπως φαίνεται τις τάσεις στα χρώματα των μαλλιών. Αν θέλετε κι εσείς να ανανεώσετε την εμφάνισή σας πριν τις διακοπές, θα πρέπει να ξέρετε ότι φέτος επικρατούν οι πιο ζεστές αποχρώσεις, που αντανακλούν στο φως του ήλιου και σίγουρα θα σε φωτίσουν περισσότερο.

Επίσης θα πρέπει πριν διαλέξεις ανάμεσα στα παρακάτω πιο χρώματα μαλλιών για φέτος, να σκεφτείς το χρώμα της επιδερμίδας σου και ποιο είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείς με την αλλαγή που θα κάνεις. 

1. Χαλκός

Ο χαλκός είναι ένα διαχρονικό χρώμα που επανέρχεται συχνά στη μόδα. Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι θα δούμε πολλές διαφορετικές μπρονζέ επιλογές που θα λατρέψεις. Αυτό είναι ένα φλογερό και πολύ σέξι χρώμα, που όμως δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Πριν ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου σε χαλκό, συμβουλέψου τον κομμωτή σου. Διάλεξε τη σωστή απόχρωση ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και αυτό που σου ταιριάζει. Εάν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ή φακίδες στο πρόσωπό σου, τότε αυτή η απόχρωση θα σου ταιριάζει τέλεια.

2. Ζεστό ξανθό

Το ξανθό ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά χρώματα μαλλιών. Ωστόσο, εάν θέλεις μια αλλαγή φέτος, τότε το ζεστό ξανθό είναι αυτό που ψάχνεις. Ανήκει στα χρώματα μαλλιών που σε κάνουν να να φαίνεσαι χαριτωμένη, αλλά και πολύ κομψή.

Πάλι καλό είναι να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου κομμωτή, ώστε μαζί νια να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση και να έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα. 

3. Σκούρο καφέ

Το 2023, ένα άλλο πολύ μοντέρνο χρώμα είναι το συνηθισμένο σκούρο καφέ. Ίσως κάποιος το βρει πολύ αδιάφορο. Ωστόσο, αν επιλέξεις τις σωστές αποχρώσεις, μπορείς να επιτύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα. Εάν θέλεις να αλλάξεις τα ξανθά μαλλιά σου σε κάτι πιο σκούρο, τότε το καφέ θα είναι η τέλεια επιλογή.

Κι αν έχεις βαθιούς τόνους δέρματος αυτό το καστανό θα τονίσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σου. 

4 Λόγοι για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς dry shampoo

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς διατηρεί τη λάμψη στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της;

HerNewskl

Dry Shampoo: Πέντε τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

HerNewskl

Αυτές τις γιορτές ανακαλύψτε το πιο λαμπερό δέρμα που είχατε ποτέ με το clinéa

HerNewskl