HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Ματσούκα: «Ήμουν σίγουρη ότι το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” δεν θα πετύχει γι’ αυτό και είχα πει ναι»

Πρεμιέρα κάνει απόψε στο θέατρο Άλσος η παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε;». Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται στην παράσταση, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και την έκπληξη που της προκάλεσε η επιτυχία της σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» πως η παράσταση είναι η συνέχεια της περσινής επιτυχίας των συντελεστών και αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται.

«Κάνω ένα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη που θεωρώ ότι είναι το αύριό μας», δήλωσε.

Η Δήμητρα Ματσούκα τόνισε πως είναι αστείο να επιλέγονται ηθοποιοί σε casting με βάση του followers τους στο Instagram, ενώ τηλεοπτικά θα επιστρέψει με τη σειρά «Ψυχοκόρες», όπου θα υποδυθεί μία γυναίκα οπιομανή, φιλάρεσκη και κακοποιητική.

«Αντιμετώπισα δύσκολες συμπεριφορές στον επαγγελματικό μου χώρο, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει παντού. Είμαι συμφιλιωμένη με την ιδέα ότι στη δουλειά μου θα κάνω υποχωρήσεις και θα σκύψω το κεφάλι», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Ξέρω σκηνοθέτες που έχουν τη φήμη του σκληρού συνεργάτη, αλλά το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μου αρέσει πολύ. Μου έχει συμβεί να συνεργαστώ με σκηνοθέτη που ήταν σκληρός στη δουλειά και τον αντιμετώπισα με υπομονή και προσευχή».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην επιτυχία της θρυλικής σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

«Ήμουν σίγουρη ότι η σειρά δεν θα πετύχει γι’ αυτό και είχα πει ναι. Όταν πέτυχε έμεινα εμβρόντητη», δήλωσε.

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε πως μετά από μία πολύ έντονη μέρα γυρίσματος πήγε στην παράσταση και είπε τον μονόλογο της τελευταίας σκηνής 20 λεπτά πριν.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, παίρνω τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω»

Her News b

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ο άντρας μου δουλεύει στο εξωτερικό. Δεν έχουμε χωρίσει»

Her News

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ποιο είναι το φύλο του μωρού τους;

HerNews ka