HerNews.gr
Social News

Εύη Βατίδου: Στις Κάννες με τον σύντροφο της Ηλία Κωνσταντίνου – Φωτογραφίες

H Εύη Βατίδου εδώ και 3 μήνες βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Ηλία Κωνσταντίνου και διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο.

Μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους, καθώς ο Ηλίας Κωνσταντίνου ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, αυτό όμως δεν στέκεται εμπόδιο στο να δημιουργούν στιγμές σαν ζευγάρι.

Αυτή τη φορά η Εύη Βατίδου βρέθηκε στις Κάννες με τον σύντροφο της Ηλία Κωνσταντίνου για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να είναι πολύ χαμογελαστοί και ευδιάθετοι καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

Η Εύη Βατίδου φόρεσε ένα μίνι λευκό εντυπωσιακό φόρεμα με λεπτομέρειες από τούλι από Paris Valtadoros και λευκά mules, το look συνδύασε με μια εντυπωσιακή μωβ τσάντα και είχε ελαφρύ μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Εύη Βατίδου δήλωσε για τον Ηλία Κωνσταντίνου πως: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Νωρίτερα ο Ηλίας Κωνσταντίνου αποκάλυψε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι».

Εύη Βατίδου για τον νέο της σύντροφο: «Καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε δύο μήνες μαζί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απόστολος Ρουβάς: Εξομολογείται πως είναι η σχέση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Her News b

Ariana Grande: “Thank u Next” στον Dalton Gomez; – Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από το Instagram

HerNews ka

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Her News b