HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μητσικώστας: «Σε ιδιόχειρη επιστολή του έγραφε “Με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου”»

Ο Γιώργος Μητσικώστας αναφέρθηκε στις μιμήσεις που κάνει, αποκαλύπτωντας κάποια από τα… μυστικά του.

«Τυχαία ξεκίνησα τις μιμήσεις. Έβλεπα αθλητικές εκπομπές και την επόμενη μέρα έκανα μιμήσεις στο σχολείο. Πρέπει να έχεις παρατηρητικότητα, καλό αυτί για να ακούς την φωνή και να την αποτυπώνεις».

«Είχα σατιρίσει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και με είχε πάρει τηλέφωνο. Με συγκίνησε πολύ, σε ιδιόχειρη επιστολή του έγραφε “με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου”», είπε.

Ο Γιώργος Μητσικώστας δήλωσε πως όταν ξεκίνησε την πορεία του υπήρχε ο Χάρρυ Κλυνν και επέλεξε να διαφοροποιηθεί, μιμούμενος πολιτικούς που δεν είχε κάνει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους γνωστούς κωμικούς της χώρας μας που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού, ενώ δήλωσε πως «δεν υπάρχει νέος «Μητσικωστας». Ο καθένας βάζει την δική του υπογραφή σε αυτό που κάνει».

«Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει πολύ, είναι δουλευτάρας και έχει το κοινό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός. Είμαι φαν του, λείπει… Οι «Ράδιο Αρβύλα» μ’ αρέσουν, γιατί δεν υπέκυψαν στο να έρθουν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα».

Ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε πως στα 50 του ξεκίνησε το wind surf, ενώ σύστησε σε όλους έναν καλό ψυχαναλυτή, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση τον έχει βοηθήσει να βελτιωθεί.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τριαντάφυλλος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα χιλιαρικάκι σε ψήφους»

HerNews ka

Βάνα Μπάρμπα: Στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια ως εθελόντρια

Her News

Ιωάννης Απέργης: «Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου»

Her News b