HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Η stylish Influencer Μαρία Τζάνη μιλά στο HerNews: «Σημασία έχει να νιώθουμε καλά με αυτό που βλέπουμε στο καθρέφτη μας»

Influencer, νηπιαγωγός, σχεδιάστρια ρούχων, καθηγήτρια styling, σύντροφος και πάνω από όλα μια γυναίκα με στιλ και πολύ όμορφη. Μιλάμε για την πολύ γλυκιά Μαρία Τζάνη από την Κρήτη που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον κόσμο του Instagram. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί της και να μας πει τα πάντα για την γεμάτη τρέλα ζωή της.

Η Μαρία Τζάνη μιλά στο HerNews και τη δημοσιογράφο Εύη Μακαβέλου

Μαρία είσαι νηπιαγωγός, διδάσκεις styling και σχεδιάζεις ρούχα. Πώς τα συνδυάζεις όλα αυτά μαζί; Πες μας λίγα λόγια για μια γεμάτη ημέρα σου.

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μπορέσω να τα συνδυάσω όλα αυτά! Έχω παντρέψει λοιπόν τον οργανωτικό μου χαρακτήρα με το πάθος μου για ό,τι κάνω και έρχονται όλα σε μια ισορροπία!

Μια ακόμη κύρια ενασχόληση σου είναι βέβαια και το Instagram. Εσύ βλέπεις τον εαυτό σου ως «influencer»;

Δεν συνηθίζω να δίνω αυτό τον χαρακτηρισμό στον εαυτό μου (παρότι έτσι με χαρακτηρίζουν αρκετοί) σε ό,τι αφορά το Instagram. Προτιμώ να πω ότι μοιράζομαι στιγμές μου, δίνοντας ιδέες και tips σε πράγματα που είναι η δουλειά μου και το αντικείμενο μου, όπως στιλιστικές προτάσεις. Ή μοιράζομαι στιγμές από τα ταξίδια μου που τόσο αγαπώ και κάνω συχνά!

Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι αυτό κάνει και μια Influencer, αλλά προτιμώ να πούμε ότι είμαι η Μαρία η Τζάνη που της αρέσει να μοιράζεται πράγματα, προσπαθώντας να κρατήσει τον αυθεντικό χαρακτήρα της στη πλατφόρμα που λέγεται Instagram!

Μέσα από τα stories σου μοιράζεσαι και στιγμές της καθημερινότητάς σου, όπως η γυμναστική που κάνεις και η διατροφή. Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να χάσεις τα κιλά που σε απασχολούσαν; Πόσο σημαντικό θεωρείς ότι είναι να νιώθουμε καλά με το σώμα μας;

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μέσα από το προφίλ μου προσπαθώ να περάσω το μήνυμα της αγάπης, της αποδοχής και της επιβράβευσης του εαυτού μας!
Είναι σημαντικό να τον προσέχουμε και να τον αγαπάμε, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε και στους άλλους αγάπη και όμορφα συναισθήματα!
Είμαι πολύ υπέρ της γυμναστικής, γιατί βοηθάμε το σώμα μας να είναι υγιές, τόσο σωματικά, αλλά και ψυχικά, καθώς η γυμναστική είναι μια εκτόνωση!
Όσο αφορά τη διατροφή, η αλήθεια είναι ότι στη καραντίνα πήρα κάποια κιλά, τα οποία αποφάσισα τώρα να χάσω, γιατί τώρα ένιωσα ότι έχω τη δύναμη και τη ψυχολογία να το κάνω!

Ήταν μια απόφαση που πήρα, γιατί αυτό είχα ανάγκη τη δεδομένη στιγμή και που όμως δε θέλω να παρασύρει τον οποιοδήποτε σε κάτι αντίστοιχο. Σημασία έχει να νιώθουμε καλά με αυτό που βλέπουμε στο καθρέφτη μας! Αν όμως πάρουμε μια τέτοια απόφαση επίσης θεωρώ ότι πρέπει να απευθυνθούμε σε ειδικό για να γίνει με το σωστό τρόπο!

Βλέπουμε επίσης μέσα από το προφίλ σου ότι λατρεύεις τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία θα πας είτε στο εξωτερικό, είτε σε ένα από τα όμορφα μέρη της Κρήτης. Τι σημαίνει λοιπόν για σένα το να είσαι traveler;

Για μένα ταξίδια σημαίνουν ζωή! Τα ταξίδια ανοίγουν τους ορίζοντες, δημιουργούν αναμνήσεις, δίνουν δύναμη να αντέξεις την απαιτητική καθημερινότητα!
Από τότε που ταξιδεύω έχει αλλάξει η ποιότητα της ζωής μου, η σχέση μου με τον σύντροφό μου, ο τρόπος που αντιμετωπίζω τη ρουτίνα μου! Θεωρώ ότι η φράση “to travel is to live” είναι πλέον ξεκάθαρα το μότο μου και παροτρύνω τον κόσμο που δε το κάνει να το δοκιμάσει!
Αντιλαμβάνομαι την οικονομική δυσχέρεια αρκετού κόσμου, αλλά ταξίδι, εξόρμηση μπορεί να είναι και το camping, σε μια πολύ μακρινή παραλία. Σημασία έχει η διάθεση για νέες εμπειρίες που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από τη καθημερινότητα!

Στο Instagram δημοσιεύεις και φωτογραφίες με τον σύντροφό σου, που είστε πολλά χρόνια μαζί. Ποια θεωρείς τα μυστικά για μια ευτυχισμένη σχέση;

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ τυχερή που καταφέρνω να είμαι ακόμη και ίσως περισσότερο ερωτευμένη με τον σύντροφό μου, από ότι στην αρχή!
Στη σχέση μας δίνει ζωή η έντονη και διαφορετική μας επαγγελματική δραστηριότητα που μας βοηθά να λείψει ο ένας στον άλλο, η κοινή μας τρέλα για τα ταξίδια, τα κοινά μας όνειρα και η ισορροπία που έχουμε δώσει στους ρόλους μας!

Έχεις μια εξαιρετικά μοναδική εμφάνιση, Μαρία. Από πού προέρχεται η γνώση για τη μόδα και το στιλ σου και από πού αντλείς την έμπνευσή σου;

Ευχαριστώ πολύ ! Η γνώση μου για τη μόδα και το στιλ, πηγάζει από το πάθος μου από πολύ μικρή ηλικία για τον κόσμο του στιλ που με οδήγησε να ασχοληθώ με το σχέδιο μόδας αρχικά, το σχεδιασμό των δικών μου ρούχων που υλοποιεί εδώ και χρόνια η συνέταιρός μου(είμαστε μαζί σε όλο αυτό) και συνεχίστηκε με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια πάνω στη μόδα, με ταξίδια, με έρευνα πάνω στον κόσμο του στιλ, με επαφές με τον κόσμο της μόδας!

Η έμπνευσή μου προέρχεται από τη φύση, από τη καθημερινότητα, από βαθύτερα ερωτήματα, από κοινωνικά ζητήματα και μέσα από τις συλλογές μας περνάμε πάντα ένα ιδιαίτερο μήνυμα!

Ποια είναι η δική σου ρουτίνα οµορφιάς; Αφιερώνεις χρόνο να περιποιείσαι τον εαυτό σου;

Κάθε βράδυ κάνω skin care σε πρόσωπο και σώμα. Θεωρώ σημαντικό να αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό σου στη ζωή;

Να είμαι υγιής εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι και να συνεχίσω να κάνω αυτά που αγαπώ!

Έχεις κάποια επερχόμενα γεγονότα ή ανακοινώσεις που θέλεις να μοιραστείς για τα επαγγελματικά σου σχέδια;

Έχω αρκετά επερχόμενα σχέδια αλλαγών στη ζωή μου γενικότερα, πρώτα ο Θεός στο επόμενο διάστημα, προτιμώ να τα μοιραστώ τη στιγμή που θα γίνουν!

Πώς σου αρέσει να χαλαρώνεις στον προσωπικό σου χρόνο;

Μου αρέσει να κάνω εξορμήσεις, να διαβάζω βιβλία, να γράφω το βιβλίο που ετοιμάζω “Styling by Maria Tzani”>, να αντλώ έμπνευση για τα ρούχα μας μέσα από την επαφή μου με τη φύση, να μαζευόμαστε παρέα με τους φίλους.

Θα ήθελα τέλος να μας δώσεις μια ευχή για τις γυναίκες, τις αναγνώστριες του hernews.gr.

Θέλω να κλείσω με μια φράση από τη συλλογή Animo που η έμπνευσή μας ήταν η γυναίκα!

Μη σταματάτε να σέβεστε τον εαυτό σας, να ‘στε με ανθρώπους που σας οδηγούν προς το φως, να κυνηγάτε τα όνειρά σας…να ‘στε ευτυχισμένες, ΜΑΜΑΔΕΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ…ευτυχισμένες ΓΥΝΑΙΚΕΣ”.

Instagram: mariatzani_

Ευχαριστούμε πολύ τη Μαρία Τζάνη για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Eίναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται»

Her News b

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η διακοπή της εκπομπής μου “Πάμε Πακέτο” έγινε άκομψα και απότομα από το κανάλι»

HerNews ka

Ηρώ: Όλα όσα είπε για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου, τη Νατάσας Θεοδωρίδου & τον γιο της

Her News b