HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Καλομοίρα: «Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου»

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 9/6 στην εκπομπή “Super Κατερίνα” όπου μίλησε για το Fame Story 2 και για την απόφαση να αποσυρθεί από τον χώρο αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2008.

«Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω: “Νιώθω ότι πρέπει να φύγω, δε νιώθω καλά άλλο μέσα μου”. Εκείνον δεν τον νοιάζει καθόλου η showbiz. Έφυγα πάνω στο peak μου, γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

Και πρόσθεσε: «Παίρνω τον Γιώργο και του λέω: “Φεύγω αύριο το πρωί, έχω κλείσει εισιτήριο”. Μου λέει: “Οκ, θα φύγω μαζί σου, είσαι σίγουρη;”. Και του είπα ναι. Πάω στο αεροδρόμιο, στέλνω ένα μήνυμα στην ομάδα μου «Φεύγω, bye» και έκλεισα το κινητό μου».

«Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ήμουν πολύ μικρή, είχα πολλές φωνές γύρω μου και, αν συνέχιζα, θα μπερδευόμουν. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου, ήξερα ότι η αγάπη του είναι αληθινή και αυτό για μένα αξίζει περισσότερο απ’ όλα», αποκάλυψε στη συνέχεια η Καλομοίρα.

«Είχα στιγμές που ήμουν μελαγχολική αλλά το μπούρου-μπούρου με τρελαίνει κάποιες φορές. Αυτό είναι το πιο δύσκολο σε αυτές τις δουλειές», είπε σε άλλο σημείο η Καλομοίρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: “Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών”

HerNewskl

Θάλεια Ματίκα: «Πριν την πρόταση γάμου τσακωθήκαμε δύο φορές»

HerNews ka

«Βόμβα» στο Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Γιωρίκας Πηλίδης και Ηλίας Γκότσης – Τι συνέβη

Her News