HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

Η Kim Kardashian που κέρδισε για πρώτη φορά φήμη για τη σεξουαλική της ταινία το 2003 με τον Ray J, παραδέχτηκε στο “The Kardashians” ότι προτιμά να κρατά τα φώτα κλειστά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

 Μοιράστηκε τη συστολή της στο επεισόδιο της Πέμπτης ενώ δειπνούσε με τον Scott Disick και συζητούσε για τη σχέση της Cher με τον Alexander Edwards, ο οποίος είναι 40 χρόνια νεότερος από την τραγουδίστρια.

«Υπήρχε μια αναφορά ότι το έκαναν σε ένα πάρτι», αναφώνησε η Kardashian για το πρώην ζευγάρι, που χώρισε νωρίτερα φέτος, πριν προσθέσει: «Απλώς θα ήμουν ανασφαλής».

Σε μια εξομολόγηση, ένας παραγωγός ρώτησε την πρώην σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» αν αληθεύει ότι είναι «είδος κοριτσιού που σβήνει τα φώτα».

«Κάπως, ναι», απάντησε εκείνη. “Είναι τόσο περίεργο. Αλλά μετά μπορώ, να φύγω από μια φωτογράφηση με εκατό ανθρώπους να δουλεύουν στα γυρίσματα. Μπορώ να βγω έξω, με ένα στρινγκ, αλλά στην ερωτική πράξη, λέω «Περίμενε, μη με κοιτάς! Σβήσε τα φώτα!'”

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου, η Kardashian αποκάλυψε ότι έβγαινε με έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο ο Disick ονόμασε “Fred”.

«Πληροί τα κριτήρια;» ρώτησε ο Scott. «Ω, [αυτός] πληροί τα κριτήρια» απάντησε η Kim Kardashian με ενθουσιασμό.

Η Kardashian μοιράστηκε επίσης ότι το τελευταίο της δημόσιο ειδύλλιο, με τον κωμικό Pete Davidson , δεν ήταν «μια πολύ σοβαρή σχέση» αλλά μια πιο διασκεδαστική σχέση.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Χωρίζει με τον Zayn Malik γιατί κακοποίησε τη μητέρα της

Her News

Μάικλ Τζάκσον: Οι κατήγοροί του θα οδηγηθούν σε δίκη για τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης

HerNews ka

«Παρολίγον Βασίλισσα»: Η γνωριμία και το «συνοικέσιο» του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

HerNews ka