HerNews.gr
Διεθνή

Percy Hynes White: Ο ηθοποιός της πασίγνωστης σειράς “Wednesday” κατηγορείτε για σεξουαλική παρενόχληση – Όσα δήλωσε

Ο Persy Hynes White, ο οποίος έπαιξε τον Ξαβιέ Θορπ στην 1η σεζόν της επιτυχίας του Netflix «Wednesday», εξέδωσε μια δήλωση που απευθύνεται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με υποτιθέμενες σεξουαλικές επιθέσεις.

O 21χρονος White κατηγορήθηκε σε πολλά tweets που αναρτήθηκαν τον Ιανουάριο για υποτιθέμενες σεξουαλικές δραστηριότητες με πολλές γυναίκες, ανάμεσά τους τουλάχιστον μία ανήλικη. Τα tweets δεν υπάρχουν πλέον.

Ο White υπερασπίστηκε τον εαυτό του σε μια δήλωση στο Instagram. Απέφυγε να διευκρινίσει τις κατηγορίες και δεν αναφέρθηκε γιατί απάντησε μήνες μετά την εμφάνιση των αρχικών κατηγοριών.

«Νωρίτερα φέτος, κάποιος που δεν έχω γνωρίσει ποτέ ξεκίνησε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης εναντίον μου στο διαδίκτυο», δημοσίευσε ο White την Τρίτη.«Εξαιτίας αυτού, η οικογένειά μου έχει καταδικαστεί και οι φίλοι μου έχουν δεχτεί απειλές θανάτου. 

«Οι φήμες είναι ψευδείς. Δεν μπορώ να δεχτώ την παρουσίασή μου ως ρατσιστή ή εγκληματικά αμελούς για την ασφάλεια των ανθρώπων. Αυτοί είναι οι αβάσιμοι, επιβλαβείς ισχυρισμοί που μπορούν να δημιουργήσουν δυσπιστία προς τα θύματα».

Ο White πρόσθεσε ότι ο χαρακτήρας του στη σειρά συγχέεται με την πραγματική του προσωπικότητα.

«Χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες μου από όταν ήμουν ανήλικος και τα παραδείγματα με τον χαρακτήρα μου παρουσιάστηκαν ως μίσος», πρόσθεσε ο White. 

Ολοκλήρωσε ευχαριστώντας τους υποστηρικτές του.

«Είναι πολύ οδυνηρό να γνωρίζουμε ότι αυτή η παραπληροφόρηση έχει αναστατώσει τους ανθρώπους», έγραψε. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και βοήθησαν να μοιραστούν τα γεγονότα. Η παρενόχληση της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων μου πρέπει να σταματήσει, παρακαλώ. Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαρτονομίσματα με 500 πορτρέτα της βγαίνουν στο σφυρί

Her News

Kate Middleton: To… καρπούζι με φέτα είναι ένα από τα μυστικά της διατροφής της!

HerNews ka

Madonna: “Τρόμαξαν” να την αναγνωρίσουν οι θαυμαστές της στα Grammys 2023

HerNews ka