HerNews.gr
Fitness

Πως θα ελέγξετε την πείνα σας;

Πολλές από εμάς τρώμε πολλές φορές από πλήξη και δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πείνα που νιώθουμε. Θέλουμε συνεχώς να μασάμε κάτι, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα βάρους. Επιπλέον, εάν κάνετε καθιστική ζωή, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; 

Προγραμματίστε τη μέρα σας

Πρέπει να είστε απασχολημένες με κάτι ώστε να μην νιώθετε συνεχώς πείνα. Πάρτε ένα σημειωματάριο και κάντε μια λίστα με δουλείες που πρέπει να γίνουν. Καθαρίστε λίγο το μπαλκόνι ή κάποιο δωμάτιο. Δουλέψτε από το σπίτι. Βρείτε τρόπους για να είστε συνεχώς απασχολημένες και δεν θα έχετε χρόνο να πάτε στην κουζίνα.

Επιλέξτε τα σωστά τρόφιμα για να ελέγξετε την πείνα σας

Εάν έχετε έντονη πείνα θα πρέπει να τρώτε τροφές που μπορούν να σας δώσουν ενέργεια για όλη την ημέρα. Αυτοί είναι αργοί υδατάνθρακες: πατάτες, ξηροί καρποί, όσπρια, χόρτα, φρούτα, μούρα, ζυμαρικά και δημητριακά. Αλλά οι γρήγοροι υδατάνθρακες καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί απορροφώνται γρήγορα και μένουν με τη μορφή λίπους σε προβληματικές περιοχές.

Πίνετε άφθονο νερό 

Θέλετε να φάτε κάτι; Πρώτα, πιείτε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι, τζίντζερ ή μέντα. Αυτό βοηθά επίσης αν αισθάνεστε κουρασμένες. Έτσι, θα ικανοποιήσετε το αίσθημα της πείνας και θα είστε επίσης πιο ενεργητικές.

Μαγειρέψτε μόνες σας

Εάν τρώτε ημικατεργασμένα προϊόντα, κινδυνεύετε να έχετε προβλήματα με τη φιγούρα. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν αρκετές θερμίδες σε σνακ και έτοιμα φαγητά. Μάθετε να μαγειρεύετε μόνες σας, επιλέγοντας υγιεινά και νόστιμα πιάτα. Έτσι θα βρείτε μια καλή απασχόληση για τον εαυτό σας και θα μειώσετε την πείνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα καλύτερα σνακ μετά την προπόνηση

Her News

3 Μύθοι για την cardio άσκηση

Her News

Μπανάνα peeling: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα

HerNewskl