HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το βράδυ της Πέμπτης 8/6 κατά τη διάρκεια που η κόκκινη ομάδα απολάμβανε το έπαθλο που κέρδισε στο τελευταίο αγώνισμα, ένα δείπνο στην Πούντα Κάνα, ο Σάκης Κατσούλης αιφνιδίασε με τον πιο ρομαντικό τρόπο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όσο η κόκκινη ομάδα βρισκόταν σε ένα δείπνο “στον αέρα” και απολάμβαναν το κρασί τους, ο Σάκης Κατσούλης γύρισε προς το μέρος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της είπε: «Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική», με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να επευφημούν την κίνηση του αυτή. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες», απάντησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ώρα που ο νικητής του Survivor 2021 της τοποθετούσε ένα αυτοσχέδιο δαχτυλίδι.

Μόλις η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φόρεσε το δαχτυλίδι, ο Σάκης Κατσούλης της φίλησε τρυφερά το χέρι.

Σε συνέντευξη του στο HerNews λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, ο Σάκης Κατσούλης ερωτηθείς για το αν είναι στα άμεσα σχέδια του ο γάμος απάντησε:

“Ο γάμος είναι μια απόφαση που επειδή βρισκόμαστε σε αυτή την εποχή είναι απόφαση και των δυο. Αν και η Μαριαλένα από την μεριά της νιώθει έτοιμη μετά τα 4 χρόνια που έχουμε περάσει μαζί, 5 μήνες Survivor και πόσα ακόμα θα ζήσουμε τώρα αν μπούμε, ναι μπορεί και να υπήρχε”.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καρολίνα Καλύβα για Μάριο Πρίαμο: «Kάποια πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις»

Her News

Νατάσα Καλογρίδη για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά αυτή η σχέση ήταν πνευματική»

HerNews ka

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άντρες & τους φλερτάρω και εγώ. Όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις»

HerNews ka