HerNews.gr
LIFESTYLE

3 δώρα για τους λάτρεις του καφέ

kafes

Πολύ μικρό ποσοστό των ανθρώπων δεν αγαπάει τον καφέ. Όποιος πει το αντίθετο κρύβεται πίσω από μια κουπίτσα νεσπρέσσο που έχει ήδη γεμίσει δυο φορές και δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Ο καφές για τους περισσότερους λοιπόν από εμάς και μάλιστα με κοινή παραδοχή, είναι η κινητήριος δύναμή μας. Η μυρωδιά του μας παρακινεί να ξεκινήσουμε την ημέρα. Σκεπτόμενη λοιπόν τον καφέ, είπα, γιατί όχι να κάνουμε δώρα σε λάτρεις του καφέ συμπληρωματικά αξεσουάρ για να τον απολαμβάνουν.

Ας τ’ ανακαλύψουμε

Αν ο φίλος ή η φίλη σου μετακινείται πολύ και συχνά, πηγαινοέρχεται καθημερινά στο γραφείο ή αρέσκεται στις βόλτες και τις εκδρομές, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα βρει εξαιρετικά χρήσιμη την κούπα Sentio Florals για τον καφέ του. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι που της επιτρέπει να διατηρεί το ρόφημα στο εσωτερικό της σε σταθερή θερμοκρασία, έτσι ώστε να το απολαμβάνεις όπως πρέπει, ζεστό ή κρύο. Το στόμιό της κλείνει με απόλυτη ασφάλεια, εξασφαλίζοντας πως δε θα υπάρξουν διαρροές. Όσο για το φλοράλ design της, είναι απίστευτα χαριτωμένο και σε ζωηρά χρώματα, ξεχωρίζοντας όπου κι αν βρεθεί -από τσάντα, μέχρι τραπέζι.

κουπα

Μία κούπα που παίζει με το μυαλό καθώς το… περιμένει να ξυπνήσει, η Abstract Face της Sass & Belle θα σε κερδίσει με τον λιτό και απέριττό της χαρακτήρα. Σε λευκό χρώμα, απεικονίζει ένα φαινομενικά ημιτελές πρόσωπο ή μήπως όχι; Αν προσέξεις λίγο καλύτερα, θα δεις ένα δεύτερο (σε προφίλ) να σκύβει επάνω από το πρώτο, σαν κάτι να θέλει να του πει. Με μίνιμαλ αισθητική, όμορφο design και χωρητικότητα 300 ml, η κούπα της Sass & Belle είναι τέλεια για κάθε περίσταση της ημέρας -από τον πρωινό cappuccino, μέχρι τον απογευματινό latte.

κουπα

O espresso είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φινέτσα και το στυλ. Αυτά ακριβώς πρεσβεύει και το σετ ποτηριών LT9009 της Lamart, ό,τι πρέπει δηλαδή για να πιει τον καφέ του με τον πλέον stylish τρόπο ο φίλος του καλού espresso. Με υψηλής αισθητική design και στιβαρή κατασκευή, είναι φτιαγμένα από βοριοπυριτικό γυαλί επιτρέποντας στο ρόφημα να διατηρεί τη θερμοκρασία του, ακόμα κι αν παραμείνει στο ποτήρι για ώρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έμμηνος ρύση: Να κάνω γιόγκα όταν έχω περίοδο;

Her News

Πως να μη τα παίρνεις όλα προσωπικά

Her News

5 λεπτά Ζεν: Η σύνδεση με τον διπλανό μας

Her News