HerNews.gr
DECORNEWS

4 ιδιοφυείς τρόποι για να διακοσμήσετε κοχύλια στο σπίτι σας

Αν αγαπάτε το παραθαλάσσιο στιλ , δεν υπάρχει λόγος να μην ενσωματώνετε πραγματικά κοχύλια στο σπίτι σας ως διακόσμηση  και δεν έχει σημασία αν πραγματικά ζείτε δίπλα στη θάλασσα ή απλώς θα θέλατε να το κάνετε. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αγαπούν πώς τα κοχύλια μπορούν να προσθέσουν γοητεία και χαρακτήρα σε κάθε χώρο.

Τα κοχύλια που συλλέγονται από προηγούμενα ταξίδια σου είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εμφυσήσεις αυτές τις αναμνήσεις στο σπίτι σου. Επιπλέον, τα κοχύλια συμπληρώνουν ένα ευρύ μείγμα χρωμάτων και προσθέτουν μια οργανική πινελιά σε κάθε δωμάτιο. 

Αν ψάχνετε για διάφορους έξυπνους τρόπους για να ενσωματώσετε τα κοχύλια στο σπίτι σας, συνεχίστε να διαβάζετε. Μοιραζόμαστε έξι απλές, κομψές λύσεις που δεν θα θέλετε να χάσετε.μεγάλο clamshell στο τραπεζάκι του καφέΠροσθέστε διακοσμητική αίσθηση σε τραπέζια και ράφια

Ένας από τους αγαπημένους τρόπους των σχεδιαστών να ενσωματώσουν κοχύλια στο σπίτι είναι να τα εκθέσουν σε ράφια ή σε άλλες επιφάνειες ως διακόσμηση. Μπορείτε να ρησιμοποιείτε μεγαλύτερα κοχύλια για αυτό το σκοπό. Αλλά αν έχετε πολλά μικρότερα κοχύλια, μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να τα εμφανίσετε με άλλο τρόπο, όπως τοποθετώντας τα μέσα σε ένα διακοσμητικό μπολ.

Προσθέστε μια καλοκαιρινή νότα στην κουζίνα σας

Τα κοχύλια δεν φαίνονται απλά όμορφα στους κύριους χώρους διαβίωσης , αλλά μπορούν επίσης να προσθέσουν γοητεία σε μια κουζίνα και να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι ένα καλοκαιρινό θέμα παραμένει παρόν σε όλο το σπίτι. Μην τα τοποθετείτε πολύ κοντά μεταξύ τους όπου κι αν επιλέξετε να τα εμφανίσετε. Αφήστε αρκετό χώρο γύρω από κάθε κοχύλι για να εκτιμήσετε τη μοναδική ομορφιά του. Συμπληρώστε τα κοχύλια με άλλα παραθαλάσσια στοιχεία όπως κοράλλια, γυάλινα μπουκάλια και αντικείμενα τέχνης εμπνευσμένα από φυσικά ή θαλάσσια πλάσματα όπως ιππόκαμποι και αστερίες. 

Ανανεώστε τη βάση του φωτιστικού σαςβάση φωτιστικού με κοχύλια εσωτερικάΔεν θέλετε να επισκευάσετε σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση του φωτισμού σας; Ένα πανέξυπνο hack όπως αυτό είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση. Τοποθετήστε τα μέσα σε μια διαφανή γυάλινη λάμπα, ώστε να μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στο σχέδιο.

Χρησιμοποιήστε το ως βάση για τα κοσμήματά σαςκοχύλι στο επάνω μέρος της συρταριέρας Εδώ, ένα μεγάλο, άδειο κοχύλι που κάθεται στο επάνω μέρος της συρταριέρας χρησιμεύει ως ιδανική βάση για τα κλειδιά του σπιτιού, τα καθημερινά κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που πρέπει να αποθηκεύονται με ασφαλή αλλά προσβάσιμο τρόπο. 

Απίστευτο! Αυτά τα φυτά θα κρατήσουν το σπίτι σας δροσερό όλο το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έξυπνες ιδέες για να γεμίσετε & να διακοσμήσετε τον τοίχο πάνω από τον καναπέ σας!

HerNews ka

Με αυτές τις ιδέες θα κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας πιο χριστουγεννιάτικη!

HerNews ka

Πως να κάνετε το σαλόνι σας πιο όμορφο – Απλά και οικονομικά tips!

HerNews ka