HerNews.gr
DECORNEWS

4 τάσεις διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο κομψό και πιο εκλεπτυσμένο

Το 2023 έχει δει το μερίδιό του σε εξαιρετικές τάσεις σχεδιασμού. Εν συντομία, η γενική διάθεση έχει γιορτάσει τις απαλές καμπύλες, τα στρογγυλά σχήματα, το φυσικό υλικό, τη vintage διακόσμηση και την υφή σε αφθονία. 

Ανάμεσα στις πολλές τάσεις που έχουμε δει να έρχονται και να φεύγουν φέτος, υπάρχουν αρκετές που έχουν πραγματική δύναμη διατήρησης και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να κυριαρχούν καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά. 

Η χρήση των σύγχρονων τάσεων του εσωτερικού σχεδιασμού για έμπνευση όταν σχεδιάζετε το δικό σας σπίτι πρέπει πάντα να προσεγγίζεται με προσοχή. 

1. Βενετσιάνικος σοβάς για πολυτελή υφή

Ένα μπάνιο με χρωματιστό τοίχο

Για πιο πολυτελές φινίρισμα στους τοίχους σας, ο βενετσιάνικος σοβάς είναι μια εξαιρετική τάση που δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και ένας σίγουρος τρόπος για να φέρετε υφή στους τοίχους. Ο βενετσιάνικος σοβάς είναι ένας στόκος από ψημένο ασβεστόλιθο συνδυασμένο με νερό χωρίς αδρανή μαρμάρου, γρανίτη ή γυαλιού. Αυτό το διαχρονικό υλικό όχι μόνο αναβαθμίζει την απτική ποιότητα του χώρου σας, αλλά παρέχει επίσης έναν γήινο, απαλό και ζεστό τόνο, καθιστώντας το μια προσεκτική επιλογή για μια παλέτα όλο το χρόνο που αποτυπώνει αβίαστα την ουσία του φθινοπώρου.

2. Έπιπλα “χαμηλού” προφίλ

Ένας καναπές χαμηλού προφίλ σε ένα ακριβό σαλόνι

Οι καμπυλωτοί καναπέδες  είναι μια τάση για αρκετό καιρό, αλλά παράλληλα με αυτό το στυλ καναπέ αναδύεται η μοντέρνα εμφάνιση χαμηλού προφίλ. Υπάρχει κάτι σούπερ έξυπνο σε έναν καναπέ με χαμηλό προφίλ. Αισθάνεται σύγχρονο και δροσερό και είναι μια τάση που σίγουρα ήρθε για να μείνει. Αν θέλετε να επενδύσετε σε έναν καναπέ χαμηλού προφίλ, σίγουρα θα δώσει μια πολυτελή ανανέωση στο σαλόνι σας. 

Επιλέγοντας έπιπλα με χαμηλά προφίλ, όπως καναπέδες και καρέκλες που ακουμπούν κοντά στο έδαφος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψευδαίσθηση περισσότερου χώρου, ύψους και επομένως πολυτέλειας στο δωμάτιο.

3. Διαφανείς κουρτίνες για αιθέρια λάμψη

Σχεδιασμός σαλονιού υψηλής ποιότητας με πολυτελή έπιπλα

Οι διάφανες κουρτίνες έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς φέτος, παρέχοντας μια κομψή και λεπτή εμφάνιση στις κουρτίνες του σαλονιού σας . Φέρνοντας μια αιθέρια ποιότητα φωτός σε κάθε δωμάτιο, η εμφάνιση παίζει με το φυσικό φως για να δημιουργήσει μια αίσθηση πολυτέλειας. 

4. Ενσωματωμένο ντουλάπι πάνω από τα ανοιχτά ράφια

Ένα υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένο ντουλάπι

Τα ανοιχτά ράφια διακοσμημένα με προσεκτικά επιμελημένα κομμάτια έχουν γίνει trend στην κουζίνα . Σε άλλα μέρη του σπιτιού, βλέπουμε σχεδιαστές να προσθέτουν κομψά και έξυπνα ενσωματωμένα ντουλάπια. Το ενσωματωμένο ντουλάπι θα κάνει κάθε δωμάτιο να αισθάνεται πιο επιμελημένο και ακριβό. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

NISI: Glamping μέσα στο δάσος & δίπλα στην θάλασσα

Her News b

Πώς μπορείτε μέσω του χρώματος να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο ήρεμο & φιλόξενο;

HerNews ka

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται μουσικό δωμάτιο

Her News b