HerNews.gr
DECORNEWS

5 αντικείμενα που πρέπει πάντα να αποθηκεύετε κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου σας

Αντί να γεμίζετε το ντουλάπι σας μέχρι το χείλος, σκεφτείτε τα είδη μπάνιου που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το νεροχύτη για να εξοικονομήσετε χώρο. Αν και δεν ανήκουν όλα κάτω από το νεροχύτη, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια εκεί.

Παρακάτω, μοιραζόμαστε πέντε κατηγορίες αντικειμένων που μπορείτε να αισθάνεστε καλά όταν φυλάσσονται κάτω από το νεροχύτη ανά πάσα στιγμή.μπάνιο με μεγάλο ξύλινο νιπτήρα

Επιπλέον προϊόντα περιποίησης

Είτε θέλετε να αγοράσετε επιπλέον προϊόντα περιποίησης για να τα έχετε ως “καβάτζα” είτε έχετε συγκεντρώσει το μερίδιο σας από δωρεάν δείγματα ή προϊόντα ταξιδιωτικού μεγέθους, χρησιμοποιήστε τον χώρο κάτω από τον νεροχύτη σας για να αποθηκεύσετε όλα αυτά τα προϊόντα. Δεδομένου ότι πιθανότατα θα έχετε να κάνετε με έναν συνδυασμό προϊόντων περιποίησης, βάλτε προτεραιότητα στην ταξινόμηση των αντικειμένων ανά κατηγορία.  Για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω τη διαδικασία, εξετάστε το ενδεχόμενο να επισημάνετε με σαφήνεια κάθε τμήμα, ώστε να γνωρίζετε πού να κοιτάξετε.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε λιγότερο συχνά μπορούν επίσης να φυλάσσονται κάτω από το νεροχύτη.καλάθι αποθήκευσης με προϊόντα περιποίησης

Ένα ταξιδιωτικό κουτί

Μπορείτε να πάτε τα πράγματα ένα βήμα παρά πέρα και να εξοικονομείτε χρόνο όταν ετοιμάζετε τη βαλίτσα σας. Σε περίπτωση ταξιδιού της τελευταίας στιγμής, θα είστε έτοιμοι με ό,τι πρέπει να πάρετε μαζί σας. 

Είδη για επισκέπτες

Δεν θα έχει κάθε επισκέπτης που έρχεται για να μείνει στο σπίτι σας όλα όσα χρειάζονται. Ως αποτέλεσμα, θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι είστε καλά εφοδιασμένοι με πρόσθετα για φίλους και μέλη της οικογένειας που μπορεί να έχουν ξεχάσει να πακετάρουν συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης πριν από την επίσκεψή τους στο σπίτι σας.

Είδη καθαρισμού

Κρατήστε όλα τα αναλώσιμα καθαρισμού που σχετίζονται με το μπάνιο σας κάτω από το νεροχύτη, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάξετε μακριά όταν έρθει η ώρα να κάνετε λίγη ανανέωση. Αυτό είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό όταν έχετε επιπλέον είδη καθαρισμού που δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σύντομα.

κουτί πρώτων βοηθειών

Κουτί πρώτων βοηθειών

Είναι πάντα συνετό να έχετε στο σπίτι σας τις βασικές προμήθειες πρώτων βοηθειών, οπότε γιατί να μην έχετε ένα μικρό κιτ κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου; Ας ελπίσουμε ότι η πρόσβαση στο κουτί πρώτων βοηθειών είναι σπάνια απαραίτητη, επομένως το να το κρατάτε κρυμμένο, αλλά εύκολα αναγνωρίσιμο, κάτω από το νεροχύτη του μπάνιου είναι απολύτως πρακτικό.

5 hotspot σημεία στο σπίτι σας που είναι ιδανικά για αποθήκευση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο διαρκούν τα φίλτρα νερού και πόσο συχνά πρέπει να αλλάζονται;

Her News

Πώς να καθαρίσετε και να φροντίσετε τις πετσέτες θαλάσσης

HerNews ka

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε σε ένα μικρό σαλόνι

HerNews ka