HerNews.gr
DECORNEWS

5+1 αντικείμενα που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Η σωστή ισορροπία μεταξύ της έκφρασης του προσωπικού σας στυλ και της διατήρησης ενός τακτοποιημένου σπιτιού μπορεί να είναι δύσκολη. Θέλετε κάθε δωμάτιο να είναι αισθητικά ευχάριστο, αλλά υπάρχουν και πρακτικά πράγματα που πρέπει να αποθηκευτούν.

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας και να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου αισθανόμαστε πραγματικά άνετα. Αναζητάτε τρόπους να ανανεώσετε το χώρο σας και να τον κάνετε πιο όμορφο και φιλόξενο;

Ανακαλύψτε μαζί μας μοναδικά αντικείμενα που μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σας, προσθέτοντας στυλ, χρώμα και λειτουργικότητα. Από κομψά φωτιστικά μέχρι εντυπωσιακά διακοσμητικά, θα βρείτε τις ιδέες που θα κάνουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας να ξεχωρίζει.

1. Ράφια τοίχουπλωτό ράφι σε μπλε βαμμένο τοίχοΤα ράφια τοίχου είναι μια κομψή και μοντέρνα προσθήκη σε κάθε χώρο καθιστικού. Παρέχουν χώρο αποθήκευσης χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο στο δάπεδο και βοηθούν να κρατούν τα αντικείμενα μακριά από τις επιφάνειες και να κάνουν χρήση του κατακόρυφου χώρου που είναι διαθέσιμος. Εγκαταστήστε ράφια στην κουζίνα για μπαχαρικά και βάζα, στο σαλόνι για βιβλία και διακόσμηση ή στο μπάνιο για προϊόντα περιποίησης. 

2. Σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο Σύγχρονες ιδέες τραπεζιού σαλονιού με οθωμανικόΠροσπαθήστε να ενσωματώσετε τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων στον χώρο σας. Τα σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο είναι διαθέσιμα όμορφα σχέδια που θα ταιριάζουν στο στυλ και την παλέτα χρωμάτων σας. Αυτά τα ευέλικτα έπιπλα αλλάζουν το παιχνίδι. Ιδανικά για να αποθηκεύετε κουβέρτες, περιοδικά ή παντόφλες σπιτιού, διατηρούν το σαλόνι σας κομψό και χωρίς ακαταστασία. Επιπλέον, λειτουργούν ως άνετα υποπόδια ή επιπλέον καθίσματα.

3. Διακοσμητικοί δίσκοιΈνα μεγάλο ενιαίο σαλόνι σε ανοιχτά ουδέτερα χρώματα με γωνιακό καναπέ και τραπεζάκιΟι διακοσμητικοί δίσκοι που είναι είτε μεταλλικοί είτε λακαρισμένοι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ομαδοποιήσετε αντικείμενα μεταξύ τους, ώστε μια περιοχή του σπιτιού σας να μην φαίνεται ακατάστατη. Οι δίσκοι είναι φανταστικοί για την οργάνωση και την εμφάνιση αντικειμένων. Για την οργάνωση της κουζίνας, διατηρούν σε τάξη τα μπαχαρικά και τα λάδια. Στο χώρο του μπαρ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ομαδοποίηση γυάλινων σκευών και μπουκαλιών. 

4. Καλάθια με καπάκιοργάνωση hacks ψάθινα καλάθια σε ενσωματωμένη αποθήκευση από τη Marie FlaniganΗ οργάνωση είναι το απόλυτο κλειδί για να διατηρείς το σπίτι σου όμορφο. Τοποθετήστε καλάθια, αλλά εδώ υπάρχει μια κρίσιμη λεπτομέρεια: καλάθια με καπάκι. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα πάντα, από κουβέρτες μέχρι παπούτσια και παιχνίδια χωρίς να βλέπετε τι έχουν μέσα τους. 

5. Τρόλεϊ μπαρμπλε δερμάτινος καναπές με καρότσι μπαρ στο σαλόνιΤα τρέϊλερ μπαρ είναι ένα κομψό έπιπλο που διατίθεται σε πολλά διαφορετικά σχέδια, και εκτός από το να ετοιμάζετε τα κοκτέιλ και τα ποτά σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε. Ποιος είπε ότι τα καροτσάκια του μπαρ είναι μόνο για ποτά; Είναι το τέλειο μέρος για να βάλετε τα περιοδικά σας, συνδυάζοντας τη λειτουργία με το στυλ. 

6. Γάντζοι και ράφιαΜια είσοδος με πάγκο αποθήκευσηςΟι είσοδοι μπορούν εύκολα να γίνουν ζώνες ακαταστασίας. Χρησιμοποιήστε κομψούς γάντζους για καπέλα, κασκόλ και λουριά σκύλου και ράφια για παπούτσια και τσάντες. Οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν από τη στιγμή που θα μπουν μέσα. 

Θέλετε να αγοράσετε πράσινο καναπέ; Δείτε πως να διακοσμήσετε τον υπόλοιπο χώρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δείξε μου το δέντρο σου να σου πω ποιος είσαι: Όσα δηλώνει για τον χαρακτήρα σας ο στολισμός του

HerNews ka

Άγιος Βαλεντίνος: Με αυτές τις ιδέες θα έχετε το πιο ρομαντικό τραπέζι για δείπνο

HerNews ka

Kylie Jenner: Η ιδέα της για το “Dining Sofa” είναι η νέα τάση που πρέπει να ακολουθήσετε

HerNews ka