HerNews.gr
Beauty

7 εύκολοι τρόποι για να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα

Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να διατηρήσουν το μακιγιάζ τους άψογο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών ή δραστηριοτήτων.

Ωστόσο, η αφαίρεσή της μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Ακολουθούν 7 εύκολοι τρόποι για να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να καταστρέψετε τις βλεφαρίδες σας.

1. Χρήση ειδικού προϊόντος αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια
Επιλέξτε ένα διφασικό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ που είναι σχεδιασμένο ειδικά για την αδιάβροχη μάσκαρα. Ανακινήστε το μπουκάλι πριν τη χρήση, ώστε να αναμειχθούν τα έλαια και το νερό, και εφαρμόστε το προϊόν σε ένα βαμβάκι. Απαλά πιέστε το βαμβάκι πάνω στις βλεφαρίδες για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σκουπίστε προσεκτικά.2. Χρησιμοποιήστε έλαιο καρύδας
Το έλαιο καρύδας είναι φυσικό και αποτελεσματικό. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και πιέστε απαλά στις βλεφαρίδες. Το έλαιο θα διαλύσει τη μάσκαρα και θα την αφαιρέσει χωρίς να ερεθίσει το δέρμα.

 3. Αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο
Αυτά τα φυσικά έλαια είναι επίσης εξαιρετικά για την αφαίρεση της αδιάβροχης μάσκαρα. Χρησιμοποιήστε τα όπως το έλαιο καρύδας, και στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τυχόν λιπαρό υπόλειμμα.

4. Γαλάκτωμα καθαρισμού
Ένα καλό γαλάκτωμα καθαρισμού μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση της. Εφαρμόστε το με τα δάχτυλά σας στις βλεφαρίδες και στη συνέχεια αφαιρέστε το με βαμβάκι ή υγρό μαντηλάκι. 5. Βαζελίνη
Η βαζελίνη είναι ένα εύκολο και οικονομικό μέσο για να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα. Εφαρμόστε λίγη ποσότητα στις βλεφαρίδες, αφήστε την για λίγα λεπτά και μετά αφαιρέστε την με βαμβάκι.

6. Νερό Micellar
Το νερό micellar είναι ήπιο για το δέρμα και αποτελεσματικό στην αφαίρεση της μάσκαρα. Εμποτίστε ένα βαμβάκι με το προϊόν και πιέστε το πάνω στις βλεφαρίδες σας. Σκουπίστε απαλά για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα.

7. Ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού
Τα μαντηλάκια καθαρισμού για τα μάτια είναι βολικά και εύκολα στη χρήση. Απλώς σκουπίστε τις βλεφαρίδες σας με το μαντηλάκι μέχρι να αφαιρεθεί η μάσκαρα.

Δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους και βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η σωστή αφαίρεση της μάσκαρα είναι σημαντική για την υγεία των βλεφαρίδων και του δέρματός σας.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ενυδατική κρέμα για τη γήρανση του δέρματος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η περιποίηση είναι και ανδρική υπόθεση: Tips για να είστε πάντα περιποιημένοι και όμορφοι

Her News

Zendaya: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της “έριξε” το Instagram

HerNewskl

Bridal beauty look: Η Nicola Peltz αναδεικνύει την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση για νύφες

HerNewskl