HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Φουρέιρα: «Έχω εξαντλήσει την ενέργειά μου με το μωρό»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με αφορμή την πρεμιέρα των εμφανίσεών της με τον Αντώνη Ρέμο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε και τον λόγο που ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, απουσίαζε από την πρεμιέρα ενώ μίλησε και για τον μονάκριβο γιό της και την καθημερινότητά της ως μαμά.

«Έχω εξαντλήσει την ενέργειά μου με το μωρό. Κάπως μαγικά τα καταφέρνουμε. Ο Αλμπέρτο Μποτία έλειπε, έχουμε και ένα μωρό παιδί. Είναι πολύ μωρό και ακόμη ξυπνάει τα βράδια. Οι πρώτοι μήνες μαζί του είναι ονειρικοί. Νομίζω ότι έχω καταντήσει μια κουραστική μαμά, είναι οι πιο όμορφοι μήνες της ζωής μου», αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Colourday Festival: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 22:30, αποκλειστικά στο MEGA

georgegsp

Στάματινα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε για πόσα χρόνια “έκλεισε” ο Κώστας Φραγκολιάς στο “Happy Day”

HerNews ka

Όλγα Τρέμη για το διαζύγιό της: «Δεν θεώρησα ότι είναι ένα ζήτημα που έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το Πανελλήνιο»

HerNews ka