HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Τίτλοι τέλους στον γάμο με τον Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν μετά από σχεδόν 7 χρόνια γάμου,κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της και ράπερ Κάνιε Γουέστ.
Μια φήμη που ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα και τελικά επιβεβαιώθηκε αφορά την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ..
Οι πληροφορίες που κάνουν το γύρο του κόσμου, μιλούν για συναινετικό χωρισμό μεταξύ του ζευγαριού και κοινή επιμέλεια για τα τέσσερα παιδιά τους.
Είναι γνωστό πως οι δυο τους, είχαν υπογράψει προγαμιαίο σύμφωνο και σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν σκοπεύουν να το προσβάλλουν.
Ένας μεγάλος έρωτας…
Η Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ έκανα σχέση το 2012, όταν ακόμα η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του NBA, Κρις Χάμφρις. Το διαζύγιο τους εκδόθηκε στις 3 Ιουνίου 2013, λίγο πριν γεννηθεί ο πρώτος καρπός του έρωτα της με τον Γουέστ. Στις 24 Μαΐου 2014, παντρεύτηκαν στο Φορτ Ντι Μπελβεντέρε της Φλωρεντίας. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τη Νορθ, τον Σεντ, τη Σικάγο και τον Ψαλμ.
Πως θα μοιραστεί η αμύθητης αξίας περιουσία τους;
Η κοινή τους περιουσία ξεπερνά τα 70 εκατ. δολάρια, με τον Κάνιε Γουέστ να έχει ως ατομική περιουσία 1,26 δισ. δολάρια και την ατομική περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν να υπολογίζεται σε 900 εκατ. δολάρια.Όλα αυτά, σύμφωνα με το Forbes !
Το πως θα μοιραστεί τελικά η τεράστια περιουσία του, εξαρτάται από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου και από τον συμβιβασμό που θα επιτευχθεί μέσω των δικηγόρων τους.

Νεότερα Άρθρα

Μαλάνγκα Τζαμπέρι: Το μοντέλο απο το Ιράν έστειλε ισχυρό πολιτικό μήνυμα στις Κάννες φορώντας φόρεμα με θηλιά στο λαιμό

Her News

Jennifer Lopez: Η δυσαρέσκια της για τη συνύπαρξη με τη Shakira στο Super Bowl

HerNewskl

Jay-Z: Ο μοναδικός ράπερ στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes» του 2023 – Στα πόσα δις ανέρχεται η περιουσία του;

Her News b