HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

John Legend: Το μυστικό του για “καυτό” σεξ- «Κλείδωσε τα παιδιά σου έξω από το δωμάτιο»

Ο John Legend αποκάλυψε πώς αυτός και η σύζυγός του Chrissy Teigen κρατούν τη «σεξουαλική τους ζωή ζωντανή» με τρία μικρά κάτω από τη στέγη τους.

«Κλειδώστε την πόρτα αν έχετε παιδιά», είπε ο John Legend στο podcast «Call Her Daddy» την Τετάρτη όταν ρωτήθηκε για το μυστικό του στο «καυτό» σεξ.

«Τα παιδιά μας έχουν έναν τρόπο να βρουν το δρόμο τους στο δωμάτιό μας, οπότε αν θέλουμε να περάσουμε καλά, πρέπει να κλειδώσουμε την πόρτα», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής είπε στην Alex Cooper ότι η αίσθηση του χιούμορ της Teigen ήταν η πιο «καυτή» της ιδιότητα.

«Είναι μάλλον προφανές, αλλά με κάνει να γελάω συνέχεια και νομίζω ότι αυτό αλλάζει ολόκληρο τον κόσμο σου όταν έχεις κάποιον γύρω σου που σε κάνει να γελάς», εξήγησε ο Legend.

«Ακόμα και όταν περνάς τα χειρότερα πράγματα… όταν ο σύντροφός σου έχει χιούμορ, απλώς κάνει τη ζωή καλύτερη».

Η αποκάλυψη του John Legend έρχεται δύο μήνες αφότου εκείνος και το μοντέλο Chrissy Teigen, καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί , ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Esti.

«Το σπίτι είναι πολύβουο και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη», έγραψε σε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία  του βρέφους με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της, τη Λούνα, 6 ετών και τον Μάιλς, 4 ετών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσω Λασκαράκη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

HerNews ka

Κατερίνα Γερονικολού: “O Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί”

HerNewskl

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»: Απόψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας επιστρέφει εκεί όπου κρέμασε τα παπούτσια του

Her News