HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αφρικανική σκόνη: Τι να προσέξουν οι ευπαθείς ομάδες

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το κοκτέιλ ζέστης και αφρικανικής σκόνης που ταλαιπωρεί τους πολίτες το τελευταίο διάστημα.

Για την αφρικανική σκόνη και τις αλλαγές του καιρού μίλησε η κ. Παγώνη.

«Ήταν δύσκολες μέρες, είναι τυχεροί όσοι μπορούν να πάνε στη θάλασσα, και διακοπές. Οι υπόλοιποι, δυσκολίες πολλές και ειδικά τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα, θα περάσουν αυτές τις μέρες με μεγάλη δυσκολία και θα έχουν τα συμπτώματα αυτά της δύσπνοιας, αν βγουν έξω και όλο αυτό σε συνδυασμό με την σκόνη», είπε αρχικά.«Καλό είναι αυτά τα άτομα να παραμείνουν σπίτι τους, τουλάχιστον για 2-3 μέρες. από μεθαύριο θα επανέλθουμε σε κανονικά επίπεδα. Ή αν βγουν έξω να πάνε γρήγορα, με πολλά νερά μαζί τους, ομπρέλα, γυαλιά για να μπορούν να προφυλαχθούν. Η μάσκα είναι ό,τι πρέπει με την σκόνη, αλλά επειδή έχουμε πολύ υψηλή θερμοκρασία, είναι δύσκολο να αναπνέεις και με την μάσκα και με την υψηλή θερμοκρασία. Καλό είναι να παραμείνουν σπίτι τους, σε δροσερό μέρος», συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

Τέλος υπογράμμισε: «Όσοι πάνε στην θάλασσα, δεν πρέπει να εκτίθενται πολλές ώρες στον ήλιο. Τα παιδάκια να μην τα αφήνουμε με τις ώρες στον ήλιο και να φοράμε αντηλιακό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη: Τι δήλωσε η ίδια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη

HerNews ka

Κατερίνα Διδασκάλου: “Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη”

HerNewskl

Επιστρέφει η Μαρία Ηλιάκη στην τηλεόραση;

Her News b