HerNews.gr
Beauty

Αυτή η σκιά ματιών φωτίζει & ταιριάζει σε όλους

Η μωβ σκιά ματιών είναι ο απρόσμενος σύμμαχος για ένα λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ κατάλληλο για όλους.

Στην εποχή των αποχρώσεων του γυμνού μακιγιάζ, στην οποία κυριαρχούν όλες οι αποχρώσεις από την άμμο μέχρι το κακάο, το να φοράτε πολύχρωμο μακιγιάζ εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται με έναν υπαινιγμό δυσπιστίας. Θεωρείται ότι δεν φοριέται πολύ επειδή είναι αναπόφευκτα πιο έντονο και ότι προορίζεται πάντα για ειδικές περιστάσεις, που απαιτούν ιδιαίτερο μακιγιάζ.

Σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε, ωστόσο, μια πολύχρωμη πινελιά έχει πραγματικά τη δύναμη να ξυπνήσει το πρόσωπο. Το μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της σωστής απόχρωσης της μωβ σκιάς ματιών, η οποία είναι ικανή να ενισχύσει το βλέμμα αλλά και την επιδερμίδα. Οι αποχρώσεις του μωβ είναι μάλιστα ιδιαίτερα κατάλληλες για αυτό το σκοπό.Kaia Gerber SamVisser

Σε ποιους ταιριάζει η μωβ σκιά ματιών;

Οι πιο προσεκτικοί πιθανότατα θα το έχουν ήδη προσέξει: το λιλά είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα χρώματα της σεζόν. Χάρη στις πολλές μάρκες που αποφάσισαν να το συμπεριλάβουν στη συλλογή τους, ως ρουζ αλλά και σε μορφή σκιάς ματιών. Αν αναρωτιέστε σε ποιον ταιριάζει η μωβ σκιά ματιών, θεωρώντας ότι είναι δύσκολο να φορεθεί, η απάντηση σίγουρα θα σας εκπλήξει. Αυτή η απόχρωση, μάλιστα, ταιριάζει απρόσμενα σε όλους. Σε αντίθεση με το μπλε ή το μπρονζέ, που ταιριάζουν μόνο με ορισμένα χρώματα ματιών, το μωβ έχει τη δύναμη να δώσει στο βλέμμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο μια άμεση πνοή φρεσκάδας, προσαρμόζοντας σε όλους τους τόνους του δέρματος και σε όλες τις ίριδες.

Λιλά μακιγιάζ, η πιο θηλυκή απόχρωση στα μάτια

Συγκεκριμένα, η λιλά σκιά ματιών είναι η απόχρωση του μωβ που περισσότερο από κάθε άλλη έχει την ιδιότητα να απαλύνει το βλέμμα. Όσο για το σε ποιους ταιριάζει στη λιλά σκιά ματιών, είναι σε κρύες διαφανείς χροιές που μπορεί να βρει τη μέγιστη έκφρασή της, έως και μεσαίους τόνους δέρματος. Τα πράσινα και καστανά μάτια είναι αυτά με τα οποία δείχνει καλύτερα.

Μωβ σκιά ματιών για πράσινα μάτια

Εκείνοι με ανοιχτόχρωμα μάτια μπορούν να προσανατολιστούν σε πιο απαλές και ψυχρές αποχρώσεις, ιδανικές για να τονίζουν τις πράσινες ίριδες. Η συμβουλή, ωστόσο, είναι να μην σε τρομάζει η ιδέα να φοράς χρώμα επιβάλλοντας αυστηρούς κανόνες σε ό,τι σου ταιριάζει γιατί, τελικά, το σημαντικό είναι να διασκεδάζεις και, στη χειρότερη περίπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλύνεις το πρόσωπό σου και να ξεκινήσεις από την αρχή. Οπλιστείτε λοιπόν με παλέτες και πινέλα και ξεκινήστε να πειραματίζεστε: έτσι θα ανακαλύψετε ότι ακόμη και οι πιο έντονες αποχρώσεις είναι πραγματικά πολύ φορέσιμες αρκεί να τις συνδυάσετε προσεκτικά.

Συμβουλή: Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια απόχρωση του μωβ να φορέσετε, επενδύστε σε μια παλέτα που θα σας επιτρέψει να πειραματιστείτε περισσότερο.

Bronzy and Beachy: Η Hailey Bieber μόλις δημιούργησε νέο trend στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σολάριουμ: Tips για πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας

HerNews ka

Sydney Sweeney: Το γαλλικό μανικιούρ της είναι μια όμορφη παραλλαγή στο κλασικό

HerNews ka

Βούτυρο μάνγκο για τα μαλλιά

Her News