HerNews.gr
Ελλάδα

Αυτός είναι ο ταλαντούχος δημιουργός των παπουτσιών «ΝΔ» που φόρεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε και παρουσίασε στο TikTok τα custom made γαλανόλευκα παπούτσια με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

Πίσω από αυτή την δημιουργία κρύβεται ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης, ένας ταλαντούχος νέος με καταγωγή από τη Ρόδο.

«Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Γιάννης Λουλούδης.

Καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης 23/5 στην εκπομπή «Το Πρωινό» δήλωσε ότι: «Ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 ξεκίνησε το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι». Όπως είπε έφτιαξε τρία ζευγάρια, το ένα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε νούμερο 46 και το δεύτερο για τον γιό του Κωνσταντίνο, σε νούμερο 45.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ήρθε αρχικά σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με σκοπό να δημιουργήσει τα παπούτσια.

Πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν ακόμη 17 ετών ο Γιάννης Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ τα οποία είχαν πράσινη και λευκή απόχρωση με το σύμβολο του κόμματος, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν».

Το κάθε ζευγάρι κόστιζε τότε 280 ευρώ με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την ενόχλησή του οδηγώντας τον δημιουργό στη απόφαση να σταματήσει την παραγωγή τους.

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok στον πάτο του παπουτσιού υπάρχει μια φωτογραφία του Πρωθυπουργού ενώ πάνω αναγράφεται η λέξη «ντολμαδάκια».

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας» ακούγεται να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρήτη: Συνελήφθη ο 16χρονος που απείλησε με μαχαίρι ανήλικο

Her News

Πατρινό Καρναβάλι: Επέστρεψε με χρώμα, ζωντάνια και ενέργεια

Her News

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και βροχές που θα συνοδεύονται από κεραυνούς

HerNews ka