HerNews.gr
Διεθνή

Αγνώριστος ο Louis Tomlinson: Δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν του (ΦΩΤΟ)

Το πρώην μέλος των One Direction, Louis Tomlinson έγινε viral το Σαββατοκύριακο επειδή φάνηκε κρυφά σε μια τηλεόραση στο Φεστιβάλ Glastonbury για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας για το Euro.

Ωστόσο, πολλοί από τους θαυμαστές του ήταν περισσότερο επικεντρωμένοι στη μεγάλη αλλαγή της εικόνας του, παρά στην σπάνια δημόσια εμφάνισή του!

Ενώ ο 32χρονος Louis Tomlinson είχε πυκνά καστανά μαλλιά από τότε που έγινε γνωστός πριν από μια δεκαετία, τα πλαϊνά του κεφαλιού του είναι πλέον γεμάτα με… γκρίζες τρίχες.

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson.«ΔΕΝ ήμουν προετοιμασμένος να δω τον Louis Tomlinson με γκρίζα μαλλιά !!?!??!?!» Ένας θαυμαστής έγραψε στο X. «Ξέρω ότι όλοι γερνάμε, αλλά η εφηβική μου καρδιά κλαίει».

Ενώ κάποιοι πρότειναν ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να «βάψει» τα γκρίζα του μαλλιά, άλλοι θαυμαστές υπερασπίστηκαν τη «φυσιολογική» και φυσική διαδικασία γήρανσής του.

«Ο Louis έχει γκρίζα μαλλιά γιατί είναι μέρος της διαδικασίας της ζωής, επίσης επειδή έχει μαλλιά όχι σαν άλλους φαλακρούς άντρες ή αυτούς που βάφουν τα μαλλιά τους για να αρνηθούν οποιοδήποτε ίχνος γήρανσης», έγραψε ένας τρίτος χρήστης στο Twitter. «Ο άντρας μου γίνεται πιο ΣΕΞΥ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Tomlinson (@louist91)

Ο Tomlinson έγινε γνωστός το 2010 – όταν ήταν μόλις 18 ετών – μαζί με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne και Niall Horan.

Αν και σιγά σιγά αφήνει τα μαλλιά του να γκριζάρουν τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί θαυμαστές δεν φαίνεται να το έχουν προσέξει μέχρι τώρα.

Ενώ το διαδίκτυο ήταν στραμμένο στα μαλλιά του τραγουδιστή, εκείνος είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του: συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Ο Tomlinson, ο οποίος παρευρέθηκε στο Glastonbury με μια ομάδα φίλων και την αδελφή του Lottie, “καταπάτησε” την απόφαση του φεστιβάλ να μην δείξει τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σλοβακία παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο τραγουδιστής έφυγε από το κάμπινγκ την Κυριακή για να αγοράσει μια τηλεόραση, μια γεννήτρια και ένα usb για να κάνει hotspot από το τηλέφωνό του.

Louis Tomlinson TV.

Louis Tomlinson TV.Αφού ασφάλισε την οθόνη σε δύο κουβάδες με πέτρες για σταθερότητα, ο Louis Tomlinson κάθισε αναπαυτικά και παρακολούθησε καθώς έγινε γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο φεστιβάλ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα πλήθος ανθρώπων που συνωστίζεται πίσω από τον Tomlinson και τους φίλους του καθώς παρακολουθούσαν τον αγώνα – τον οποίο κέρδισε η Αγγλία.

«Ευτυχώς πήραμε τη νίκη», είπε στο BBC. «Τα καταφέραμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μοντέλο απολύθηκε από το Met Gala γιατί την «επισκίασε»

HerNews ka

Τουρκία: Η Αγιά Σοφία κινδυνεύει να καταρρεύσει λόγω μεγάλης φθοράς

HerNews ka

Το πιο “ερωτικό νησί” του κόσμου σε σχήμα καρδιάς είναι προς πώληση για 13 εκατομμύρια ευρώ!

HerNews ka