HerNews.gr
Ελλάδα

Αίας Μανθόπουλος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό – Τραγική φιγούρα η σύντροφός του

Το πρωί της Παρασκευής 20/10 συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον Αία Μανθόπουλο στο κοιμητήριο Παιανίας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη 17/10 έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Τραγική φιγούρα η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου η οποία ήταν στο πλευρό του μέχρι το «τέλος» και αδυνατεί να πιστέψει πως δεν θα ξανά δει τον άνθρωπό της.

Με ένα μπουκέτο λουλούδια στο χέρι και εμφανώς συντετριμμένη, η Ελισάβετ Σταμοπούλου αποχαιρέτησε τον Αία Μανθόπουλο στο κοιμητήριο Παιανίας, το πρωί της Παρασκευής 20/10.

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ», ήταν μερικά από τα λόγια της Ελισάβετ Σταμοπούλου την Πέμπτη 19/10.

Συντετριμμένα και τα δυο παιδιά του Αίαντα Μανθόπουλου μαζί με την πρώτη του σύζυγο Δέσποινα Παπαθανασίου.

Στην εξόδιο ακολουθία, έδωσαν το παρών και συνεργάτες του Αία Μανθόπουλου όπως ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Κώστας Κόκλας και ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Έτσι θα μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος

Her News

Τέμπη: 57 οι νεκροί, 10 σάκοι με ανθρώπινα μέλη στο νεκροτομείο – Το 80% των θυμάτων είναι ηλικίας 18-35 ετών

HerNews ka

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Δεν τον χτυπήσαμε» – Αρνούνται τις κατηγορίες οι 12 – Τι κατέθεσαν

HerNews ka