HerNews.gr
Αφιερώματα

Amour et Lumiere: Ένα ζευγάρι δημιουργεί τα ερωτεύσιμα κεριά του Instagram

Η Καίτη Κουκλάδα και ο Φώτης Μαυρουδής, μέσα από τον ερωτά τους, εμπνέονται για να δημιουργήσουν τα καλλιτεχνικά κεριά που έχουν συνεπάρει το Instagram.  

“Amour et Lumière” σημαίνει Έρωτας και Φως. Φως και Φώτης Μαυρούδης. Ο τίτλος της εταιρείας περιλαμβάνει το όνομα του αγαπημένου της Καίτης Κουκλάδα, αφού η ίδια ήθελε να συνδυάζει τον έρωτα με την σχέση της και τα αποτελέσματα; Τα κεριά που σχεδιάζονται σύμφωνα με την Κλασική Αρχαιότητα.. 

Απολαύστε μερικά από αυτά…

Τα κεριά της “Amour et Lumière” αποτελούν από τις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης καθώς πρωταγωνιστούν στους πιο minimal χώρους και εμείς απολαμβάνουμε τόσο την deco άποψη αλλά και την μυρωδιά τους.

Κάθε κερί έχει την δική του μυρωδιά, σύμφωνα με την απόχρωση του, όπως το καφέ μυρίζει σοκολάτα, ενώ το μωβ, λεβάντα. Αν είστε λάτρης των αρωμάτων, έχετε βρει την απόλυτη λύση και αυτή ακούει στην μορφή ενός Κούρου, την προτομή του Απόλλωνα, της Αφροδίτης ή της Τερψιχόρης. 

Πότε ξεκίνησε η “Amour et Lumière”

Όλα άρχισαν όταν η Καίτη Κουκλάδα, φοιτήτρια κοινωνιολογίας με το αγόρι της Φώτη Μαυρουδή, φοιτητή διοίκησης επιχειρήσεων σκέφτηκαν να δημιουργήσουν αρωματικά κεριά σε σχήμα αρχαιοελληνικών αγαλμάτων, επειδή αγαπούσαν την αισθητική της Κλασσικής Εποχής. Σύντομα είδαν τα δημιουργήματά τους να έχουν μεγάλη απήχηση μέσα από τον λογαριασμό τους στα social media με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να στήσουν την δική τους επιχείρηση με μια σειρά από οικολογικά, αρωματικά κεριά σε αρχαιοελληνικό στυλ, παρόλο που είναι μόλις 20 ετών. Οι ίδιοι όπως λένε είχαν σχέση από απόσταση αλλά αυτό τελικά τους έφερε πιο κοντά.

«Είμαστε από τις περιπτώσεις που επωφελήθηκαν από την όλη κατάσταση που επικρατεί με τον COVID-19 καθώς η σχέση μας ξεκίνησε την περίοδο της πρώτης καραντίνας και διατηρήθηκε εξ’ αποστάσεως για πέντε μήνες πριν βρεθούμε πρώτη φορά από κοντά, διότι ο ένας ήταν Ελλάδα και ο άλλος Κύπρο.  Με αυτό μας το εγχείρημα καταφέραμε να συνδυάσουμε κάτι το οποίο μας ευχαριστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκοπός μας να διακοσμήσουμε κάθε γωνία ενός σπιτιού προσδίδοντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη μυρωδιά στον χώρο». 

Πληροφορίες: athensvoice

Νεότερα Άρθρα

Η ιστορία πίσω από τα «άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ»

HerNews ka

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος: Ο αριθμός των καπνιστών, οι επιπτώσεις στην υγεία & το ηλεκτρονικό τσιγάρο

HerNews ka

Τζένιφερ Άνιστον: Σήμερα κλείνει τα 54 και αξίζει να την μάθεις λίγο παραπάνω

Her News b