HerNews.gr
Social News

Άνα ντε Άρμας: «Τα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο».

Η Άνα ντε Άρμας επισκέφτηκε την Ελλάδα, καλεσμένη του οίκου Louis Vuitton σε ένα κλειστό event που διοργάνωσε στο Ηρώδειο για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του.

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έμεινε ενθουσιασμένη απο τις ομορφιές της χώρας μας.

Πρόσφατα, είχε μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram δύο φωτογραφίες που δείχνουν το ηλιοβασίλεμα, ενώ είχε γράψει: «Τα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα είναι το κάτι άλλο».

Αυτή τη φορά, η σταρ έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, ενημερώνοντας το κοινό της πως αποχωρεί από την Ελλάδα.

Η Άνα ντε Άρμας φρόντισε να ευχαριστήσει τον οίκο για την «πρόσκληση», ενώ μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άνα ντε Άρμας έγραψε:

«Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική. Ευχαριστώ @louisvuitton που έκανες αυτή την εμπειρία τόσο υπέροχη!  Ανυπομονώ για την επόμενη περιπέτεια μας».

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιού της για τα πρώτα του γενέθλια

HerNews ka

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη ξεσπά – “Τα ορκ μας κάνουν πόλεμο”

georgegsp

Sarah Jessica Parker: Η σπάνια selfie με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά της

HerNews ka