HerNews.gr
DECORNEWS

Ανανέωση Σαλονιού: Όλα όσα πρέπει να τολμήσεις

livingroom

Είστε έτοιμoi για μια ανανέωση σαλονιού;

Το σαλόνι , είναι ίσως από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού. Αν το σκεφτούμε καλά, στο σαλόνι μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Να ηρεμήσουμε, να δούμε μια ταινία, να φάμε, να κοιμηθούμε. Αν λοιπόν θες να αλλάξεις την διακόσμηση του σαλονιού σου, σου έχουμε κάποιες διαχρονικές ιδέες:

Κάδρα και πίνακες, η απόλυτη τάση!

Μία από τις πιο κλασικές αλλά ωραίες ιδέες για διακόσμηση τοίχου στο σαλόνι είναι να κρεμάσετε πάνω του κάδρα που θα κάνουν αντίθεση! Επιλέξτε να βάψετε τον τοίχο σε μία  απόχρωση που θα αναδεικνύει τους πίνακές σας. Αν η ερώτηση “τί χρώμα να βάψω το σαλόνι;” ακόμα τριβελίζει το μυαλό σας, σκεφτείτε ένα χρώμα που σας κάνει να νιώθετε όμορφα, και που δεν θα κουράζει το μάτι σας. Φρόντίστε να είναι ένα χρώμα ιδιαίτερο, για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση με τα κάδρα σας. Μια πολύ σκούρα ή πολύ ανοιχτή απόχρωση θα ήταν ιδανική αν τα κάδρα και οι πίνακες σας σκοπεύετε να έχουν pop διάθεση και πολλά χρώματα.

κάδρα

Η κλασσική βιβλιοθήκη..

Ένας υπέροχος τρόπος να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού σας είναι αυτή η ιδέα για διακόσμηση τοίχου με μια βιβλιοθήκη, η οποία θα φιλοξενεί τα βιβλία σας και τα αγαπημένα σας διακοσμητικά, ό,τι κι αν είναι αυτά! Μια βιβλιοθήκη χωρίς πλάτη είναι ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το όμορφο χρώμα του τοίχου που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να επιλέξετε και μια κανονική βιβλιοθήκη με vintage διάθεση, αλλά μπορείτε εξίσου να την “χτίσετε” μόνοι σας με διάφορα ράφια. 

library

Τολμηρά μοτίβα

Μερικές φορές, ένας τοίχος μόνο είναι αρκετός. Συνήθως επιλέγονται σκούρες αποχρώσεις, που κάνουν αντίθεση με τον καναπέ και τις κουρτίνες. Aν νιώθετε τολμηροί, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο ξεχωριστό μοτίβο, όπως ρίγες, πουά, όμπρε ή καρό, και να απογειώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού σας στη στιγμή! Επίσης, έτσι δεν χρειάζεται να βασανίζεστε με το τί χρώμα να βάψετε το σαλόνι. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα το μοτίβο.

wall

Καλή Διακόσμηση

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να προστατέψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου από την κεντρική θέρμανση

HerNews ka

Είναι ασφαλές να μαγειρεύετε ωμό κρέας με ξύλινη κουτάλα;

HerNews ka

5 «κρυφά» κόλπα που θα δώσουν στο σπίτι σας ένα extra boost εκπληκτικής μυρωδιάς

HerNews ka