HerNews.gr
Διεθνή

Anant Ambani – Radhika Merchant: Στιγμιότυπα από τον γάμο «χρυσάφι» – Καλεσμένη μέχρι & η Kim Kardashian

Ο γάμος του Anant Ambani και της Radhika Merchant είναι μια υπόθεση πολλών ημερών, μεγα-εκατομμυρίων — και σούπερ σταρ.

Η Kim Kardashian, η Priyanka Chopra και άλλοι διάσημοι ταξίδεψαν στην Ινδία για να δουν τον γιο του πλουσιότερου άνδρα της Ασίας να παντρεύεται την Παρασκευή.

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, γιορτάζει εδώ και μήνες, ξεκινώντας με ένα πάρτι πριν το γάμο τον Μάρτιο στο οποίο παρευρέθηκαν 1.200 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Ivanka Trump  και ο Mark Zuckerberg.Η Kim και η Khloé Kardashian λάμπουν με παραδοσιακές ινδικές στολές στο γάμο AmbaniΤον Μάιο, το ζευγάρι προσκάλεσε 800 άτομα στην τετραήμερη ευρωπαϊκή κρουαζιέρα κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου.

Καθώς η κύρια γαμήλια τελετή του Anant και της Merchant ξεκινά την Παρασκευή στο Παγκόσμιο Συνεδριακό Κέντρο JIO στη Βομβάη, συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πολυτελή τελετή τους.

Ποιοι είναι η νύφη και ο γαμπρός;

Ο πατέρας του γαμπρού είναι ο δισεκατομμυριούχος Mukesh Ambani, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Reliance Industries, και η μητέρα του είναι η φιλάνθρωπος Nita Ambani.

Ο Mukesh, 67 ετών, έχει ήδη χαρίσει στο ζευγάρι μια βίλα 80 εκατομμυρίων δολαρίων, 10 υπνοδωματίων στο Palm Jumeriah στο Ντουμπάι, η οποία διαθέτει ιδιωτική παραλία.

Όσο για τη νύφη, είναι κόρη των φαρμακευτικών μεγιστάνων Viren Merchant και Shaila Merchant.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Ο Anant και η Radhika φέρεται να είναι παιδικοί φίλοι των οποίων η φιλία πήρε ρομαντική τροπή κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής το 2017 με κοινούς φίλους.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Anant έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και γιόρτασαν τον αρραβώνα με ένα χλιδάτο πάρτι τον επόμενο μήνα.

Ο Guardian ανέλυσε το πιθανό κόστος του πολυτελούς γάμου, εκτιμώντας ότι θα ξεπεράσει τα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Αν αληθεύει, αυτό το τεράστιο ποσό φέρεται να αντιπροσωπεύει μόνο το μισό τοις εκατό της περιουσίας της οικογένειας Ambani.

Το να προσκαλέσει τον Justin Bieber  για να τραγουδήσει στο «sangeet» του ζευγαριού φέρεται να κόστισε 10 εκατομμύρια δολάρια, με τη Rihanna να παίρνει 6 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο πάρτι τους τον Μάρτιο.

Ο αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας

Οι καλεσμένοι στο πάρτι του Anant και της Radhika τον Μάρτιο έλαβαν έναν ενδυματολογικό κώδικα εννέα σελίδων για να ακολουθήσουν με καλλιτέχνες μαλλιών και μακιγιάζ στο χώρο του ξενοδοχείου, καθώς και παραδοσιακούς Ινδούς ειδικούς στο draping.Η Khloe Kardashian στο γάμο της Ambani.

Το κόκκινο χαλί της Παρασκευής αποτελούνταν από «παραδοσιακή ινδική ενδυμασία», ενώ οι καλεσμένοι έλαβαν εντολή να φορέσουν «ινδικά επίσημα» ρούχα την επόμενη μέρα.

Όσο για τη δεξίωση, οι παρευρισκόμενοι αναμενόταν να εμφανιστούν με “ινδιάνικες σικ” εμφανίσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δραματική έκκληση από τον Πάπα Φραγκίσκο: «Σταματήστε! Αφήστε τα όπλα να σιγήσουν»

Her News b

Julia Roberts: Eπιστρέφει δυναμικά πλάι στον George Clooney

HerNewskl

Julianne Moore: “Τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο καθώς μεγάλωνα”

HerNewskl