HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αναστασία: «Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21/6 η Αναστασία.

Η νεαρή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη και απότομη επιτυχία της και στο γεγονός ότι έχει επιλέξει να μένει ακόμα με τους γονείς της.

«Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος», δήλωσε αρχικά η Αναστασία.Και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα».

Σε άλλο σημείο μίλησε για το πως βίωσε την απότομη επιτυχία λέγοντας: «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει ημέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω. Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα. Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα, δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία».

«Όταν δεν είμαστε σε αυτόν το χώρο και είμαι σαν παιδί, μόνο το να σε κοιτάξει ένας καλλιτέχνης “τρέμεις”. Όταν έρθει η στιγμή που γίνεσαι εσύ ο καλλιτέχνης και μπαίνεις στο χώρο και πρέπει να διαχειριστείς το “πρέπει να γίνω και εγώ σαν να είμαι συνάδελφος” εγώ δεν μπορώ να τα κάνω αυτά, είμαι ο εαυτός μου», πρόσθεσε η Αναστασία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή – Φοίβος: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε» – Η σπάνια κοινή εμφάνιση

Her News

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Μου έχει κάνει και η Δήμητρα Παπαδήμα πρόταση γάμου κι είπα ‘’όχι τώρα δεν θέλω εγώ”»

Her News b

Πέτρος Λαγούτης: «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ανασφαλή όντα»

HerNews ka