HerNews.gr
Social News

Αναστασία Καρανικολάου: Η κολλητή της Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλια της σε ένα λαμπερό πάρτι (ΦΩΤΟ)

Η Kylie Jenner και η επί χρόνια καλύτερή της φίλη Stassie (Αναστασία) Καρανικολάου γιόρτασαν με στυλ τα 27α γενέθλια της τελευταίας.

Η 26χρονη δισεκατομμυριούχος και η ελληνίδα κολλητή της, Στέισι Καρανικολάου φορούσαν μίνι φορέματα, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια τους. Από την πλευρά της, η Kylie εντυπωσίασε με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που έπεφτε στους ώμους.

Η εορτάζουσα έλαμπε με ένα αμάνικο, υφαντό χρυσό φόρεμα που τόνιζε το ντεκολτέ της, ενώ μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της, η Stassie έγραψε: «Κάνε μια ευχή».

Η Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλια της φίλης της με αναδρομικές φωτογραφίες που κοινοποίησε στα Stories της στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας με τα κορίτσια να φορούν ίδιες πιτζάμες.

Οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα βιβλιοπωλείο όταν ήταν 13 ετών. «Είναι σίγουρα η πιο παλιά μου φίλη», είπε η Kylie Jenner για την Καρανικολάου στον τελικό της 3ης σεζόν του The Kardashians στο Hulu.«Μεγαλώσαμε μαζί, έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί. Είναι σαν αδερφή μου», εξήγησε η Kylie.

Οι φίλες εμφανίζονται συχνά η μία στις αναρτήσεις της άλλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσφατα κατέγραψαν ένα αυθόρμητο ταξίδι σε ένα In-N-Out drive-thru.

Οι καλλονές βρίσκονταν στο πολυτελές SUV της Kylie καθώς ηχογραφούσαν τον εαυτό τους να δίνει την παραγγελία τους και αργότερα να τρώει το φαγητό τους.

Η Stassie μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Instagram της με ένα μενταγιόν με μια φωτογραφία της και της μαμάς της, μαζί με μια ηχογράφηση της φωνής της μητέρας της να της τραγουδάει το “Happy Birthday”. Η μητέρα της πέθανε τον Ιούνιο του 2023 και το μενταγιόν ήταν ένα πρόωρο δώρο γενεθλίων.

«Θα λατρεύω για πάντα αυτό το φωνητικό μήνυμα, τόσο ευγνώμων που εξακολουθώ να σε ακούω να μου τραγουδάς χρόνια πολλά. Μου λείπεις μαμά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων- Δείτε το βίντεο

HerNewskl

Σταμάτης Γονίδης: “Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά…”

Her News b

Heidi Klum: Μιλά για το ηλικιακό χάσμα 16 ετών που έχει με τον σύζυγό της

HerNews ka