HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αναστάσιος Ράμμος: «Είμαι σε μια σχέση και είμαι πολύ καλά»

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται κάθε χρόνο και προσφέρει μια αυθεντική μουσική εμπειρία που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ συμπληρώνουν 21 χρόνια και, για μία ακόμη χρονιά, με τη στήριξη της ΔΕΗ, που για τέταρτη χρονιά είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το The VMA Village Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπεριών για το κοινό.Μad Video Music Awards 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες | in.grΈτσι, από το πρωί της προηγούμενης ημέρας της απονομής, μικροί και μεγάλοι ζούμε την εμπειρία των Mad VMA με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης, για να μας ξεσηκώσει!

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για την βραδιά των Mad Awards.

«Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα όπως κάθε χρόνο. Έχει έκπληξη φέτος, είμαι χαρούμενος γιατί θα βρεθώ στη σκηνή μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και θα πούμε ένα νέο τραγούδι – ντουέτο», είπε αρχικά.«Για να μην με πουν μαμάκια, όταν μια γυναίκα σου βγάζει την σιγουριά που σου βγάζει η μητέρα σου, τότε είναι η γυναίκα της ζωής σου. Η Μορφούλα με παίρνει τηλέφωνο για οτιδήποτε», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Λιόλιου ανέφερε: «είμαι χαρούμενη που συμμετέχω στα Mad. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με την προσωπική μου ζωή. Μόνο με την δουλειά μου. είμαι χαρούμενη γι΄ αυτό».

«Θα κάνουμε remake μιας τεράστιας επιτυχίας της Καίτης Γαρμπή, το “Ευαισθησίες”. Με την κοπέλα μου φλερτάρουμε καθημερινά. Είμαι σε σχέση και είμαι πολύ καλά, υπάρχει φλερτ αυτό είναι το ωραίο. Θα ήθελα να πάω στην Eurovision», δήλωσε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ζόζεφιν:«Θα κάνω ντουέτο με τον Στάθη Ξένο στα Mad video music awards»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Μοιραράκη: «Εγώ είμαι μια παχουλή και ώριμη γυναίκα»

HerNews ka

Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Αν είναι αλήθεια ότι έδειξε το μόριό του, πρέπει να τον δει γιατρός»

HerNews ka

Μελίνα Μακρή: Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο – Δεν ένιωθα ποτέ αντικειμενικά όμορφη

Her News